Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki mit gondol arról, hogy a...

Ki mit gondol arról, hogy a szakállas Szűz Máriával provokáló úr(?) korábban óvodásoknak tartott előadást rózsaszín szoknyában? Ez még mindig csak elszigetelt eset és Fidesz provokáció?

Figyelt kérdés

Ő az LMBTQ hivatalos EU nagy követe, tehát nem akárkiről beszélünk (bár lehet ezt is csak a Fidesz találta ki).

[link]

[link]

2021. dec. 10. 18:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"9: tehát ha kínos az egyik táma, gyorsan ugorjonk át egy másikra."

Nem, hanem egy kicsit nagyobb gondom van olyanokkal akik penzt csalnak el mint egy ilyennel.

Tovabba ez csak egy kepviselo (elvileg) es te lejaratod az LMBTQ-t mert ilyen kepviselojuk van, en csak ugyanezt teszem a szeretett partoddal.

Mindenkit egy kalap ala venni en is tudok.

Ahogy mar mondtam az egyik haverodnak vagy neked az osszes letezo pap pedofil, mert vannak pedofil papok. Kell forras?

2021. dec. 11. 20:15
 12/16 A kérdező kommentje:
11: egy keresztényt, de akár csak egy kicsit is szeretetben, családban felnövő hétköznapi embert sért az ilyesmi "emberábárázolás", provokáció, amit az LMBTQ megenged magának. Engem is zavar a lopás, remélem, eltakarodnak 22-ben, de ez még nem kisebbíti a gender problémát, ami egyre erőszakosabb, és szélsőségesebb.
2021. dec. 11. 21:03
 13/16 anonim ***** válasza:

"egy keresztényt, de akár csak egy kicsit is szeretetben, családban felnövő hétköznapi embert sért az ilyesmi "emberábárázolás", provokáció, amit az LMBTQ megenged magának."

Mikor kerdeztem hogy "kit zavar"? Te megis megvalaszoltad valamiert. Amugy remelem azzal is bajod van hogy a lapos foldeseket kicsufoljak, "hiszen ez az o hituk" cimszoval. Tovabba az LMBTQ nem csak egy-par gunyolodo emberbol all ahogy te meg mindig hiszed. En nem tamogatom ezt bar nem nagyon zavar, csak annyiban hogy sok kereszteny egy-egy ember hulyesege miatt az egesz mozgalmat leirja.

Ha ilyen nagy kereszteny lennek mint te, akkor jol kirohognem, ugyis a pokolba jut, nemde?

2021. dec. 11. 22:12
 14/16 A kérdező kommentje:

Engem nem feltétlen zavar, ha valakit kicsúfolnak a hite miatt.

Az viszont k*rvára, ha az egyik oldal kigúnyolhatja a másikat, őt viszont szent tehénként kell kezelni, és a legkisebb támadásra áldozatpózba vágja magát és hisztizik. Értsd: utóbbi vagy te.

2021. dec. 11. 23:37
 15/16 anonim ***** válasza:

"Értsd: utóbbi vagy te."

Mi a f*sz bajod van?

2021. dec. 11. 23:40
 16/16 anonim ***** válasza:
A válaszokat nem olvastam, de azért jelentős a különbség a között, hogy óvodában tartja, vagy óvodásoknak. Ez esetben utóbbi a helyzet (mint az esetek 99.99%-ban is), ezeknél a szülő önként viszi a gyerekét, ami ugyebár a Fidesz szerint a legjobb dolog (hisz a szülő dönt a gyereke neveléséről). Amúgy az ilyen szintű elfogadtatást nem pártolom, de nem is ellenzem, ez határeset, így szerintem rendben van, hogy erről a szülők dönthetnek.
2021. dec. 12. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!