Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Érdekel minket, hogy kik...

Érdekel minket, hogy kik homoszexuálisok és kik nem?

Figyelt kérdés

AMIT NEM ÉRTEK:

TULAJDONKÉPPEN A MÁRKI? MIÉRT LELTÁROZZA BE A HOMOSZEXUÁLISOKAT

?..MEG A TÖBBIEKET???

MI EZZEL A CÉLJA???

Idáig is voltak és lesznek más nemi identitásúak, de ezzel soha nem foglalkoztunk, mivel ez természetes.

Neki ez miért nem természetes? Miért sorolja fel nekünk, hogy kik a homoszexuálisok?

Érdekel ez minket?

2021. dec. 10. 11:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

"Érdekel minket, hogy kik homoszexuálisok "

Engem nem, de szubjektív tapasztalataim alapján az emberek zöme nagyon szívesen csámcsog mások vélt vagy valós szexuális irányultságán, és szintén szívesen nevez másokat melegnek, ha azok nem igazodnak valami ködös férfiasság eszméjéhez.

Szájerről már a 90-es években pletykálták amúgy.

2021. dec. 10. 12:16
 12/20 anonim ***** válasza:
56%
Kérdező, ne álnaivkodjunk! Az átlagos, A4-es fideszes szavazók hergelésére szolgált a Fidesz egész nyári kommunikációja, aminek alapját képezte a homoszexualitástól való irtózásuk, a külföldi befolyástól való több évszázados félelem és a gyerekek természetes féltése.
2021. dec. 10. 12:17
 13/20 anonim ***** válasza:
75%
Egyébként pl facebook csoportban találkoztam olyannal, miután beszélgettünk egy kép alatt, arról, hogy hogyan öltözködnek a mai fiatalok vs a dédapáink. Pl, hogy a mai fiatalok simán csak ing és farmer kombóval mennek bulizni, addig dédapáink öltönyben mászkáltak. Nos, rögtön előjött, ott az én melegségem, anélkül, hogy én szóba hoztam volna ezt, aztán ezt megunva, mondtam, hogy igen én az vagyok és? Erre rögtön elhallgattak, az előtte melegezők, valahogy ilyen a magyar néplélek, hátad mögöd kicsámcsogunk, de ha az arcodba tolom, visszamész a kutyaházadba...
2021. dec. 10. 12:23
 14/20 anonim ***** válasza:
8%

#12 Az a szánalmas, hogy lassan 25 éve hallgatom minden esetben ezt a szöveget a hozzád hasonlóktól. Ment ez már aHorn kormány alatt, hogy csak a fidesz hazug kommunikációja a kommunistázás, aztán a Bokros csomag idején, hogy csak a fidesz kommunikációja, hogy elvesznek mindent az emberektől és csődbe megy az ország. Aztán ment a fidesz kormány alatt hogy csak a fideszes szavazók megvezetésére, megszerzésére szimpla kommunikációs trükk a családi adózás, a gazdaság élénkítése, a fűrdőépítés. Aztán a választások előtt nyomtátok, hogy csak a fidesz hazudja a választóknak, hogy ha visszajönnek a szocik kormányra, akkor majd mindent elvesznek és eladnak. Ment ez a duma 2006-ban, hogy a fidesz csak szavazókat akar szerezni, ezért mondja hogy baj van, hog rosszul áll az ország, hogy megszorítások, elvonások lesznek. Aztán ment mindig ez a szöveg mindegy miről volt szó.

Csakhogy kivétel nélkül minden esetben az bizonyosodott be, hoyg ti hazudtok és a fideszeseknek volt igaza.

De nem álltok le, ma éppen úgy hülyének nézitek az embereket, mint 25 éve és éppen úgy hazudtok reggel, éjjel meg este mint gyurcsány 2006-ban.

2021. dec. 10. 12:24
 15/20 anonim ***** válasza:
73%

"-szupika, nem érdekel, de azért toltál elénk rögvest egy minileltárt!"

Igen, mert engem - mzp-vel ellentétben - egyiküké sem érdekel. Őt meg csak az általa homokosnak vélt fideszközeliek érdeklik.

2021. dec. 10. 12:28
 16/20 anonim ***** válasza:
58%

"mondtam, hogy igen én az vagyok és? Erre rögtön elhallgattak, az előtte melegezők, valahogy ilyen a magyar néplélek, hátad mögöd kicsámcsogunk, de ha az arcodba tolom, visszamész a kutyaházadba"

Igen, mondhatjuk, ilyen a magyar néplélek.

A homoszexualitásra általában úgy gondolunk,mint természetelellenes, undorító sorscsapásra, viszont ha megjelenik az ember, akit ez sújt, nem gyűlöljük, nem gúnyoljuk, nem lökjük el, elfogadjuk. Értékeld ezt.

2021. dec. 10. 12:35
 17/20 anonim ***** válasza:
76%
Mi ebben az undorító? Ha meghallod Queen egyik slágerét akkor sugárba kezdesz el hányni? Vagy ha Csajkovszkij Operáját nézed meg sugárba hányod a színpadot?
2021. dec. 10. 12:42
 18/20 anonim ***** válasza:
79%
17. Épp a Bohém rapszódiát tanulom zongorán, a lányom meg a Diótörőből a Virágkeringőt. Csajkovszkijról amúgy nem tudtam, és nem változtat azon, hogy zseni volt, ahogy FM is a maga műfajában. Nem érdekel a nemi identitásuk, ahogy fentebb is írtam. Ettől függetlenül nem tartom ezt normálisnak, pláne nem ünneplésre méltónak.
2021. dec. 10. 12:55
 19/20 anonim ***** válasza:
36%

#17 Látod, itt van a nagy különbség köztünk, a valóban toleráns értelmes emberek és te közötted aki csak hiszi magáról, hogy toleráns és értelme.

Minket nem érdekel, hogy az említetteknek milyen a szexuális irányultsága, mert NEM SZÁMÍT NEKÜNK, lényegtelen. Az számít amit tettek, alkottak, amilyen művészek és emberek.

Neked viszont ez mellékes, az az első hogy homoszexuálisok. Mert neked csak ez fontos, így egyike vagy azoknak akik csupán amiatt adnak díjat egy ZENEI fesztiválon valakinek, mert az illető elég hangosan és agresszívan volt homoszexuális.

2021. dec. 10. 13:27
 20/20 anonim ***** válasza:
60%
Nem érdekel. Éppen ezért ők se gondolják rólam azt, hogy kíváncsi vagyok rájuk...
2021. dec. 10. 16:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!