Akik úgy gondolják, hogy tiltsuk be mindenfajta érzékenyítést, 18 éves kor alatt ami az LMBTQI emberekkel szembeni toleranciát növelné, azok mit gondolnak erről?
#21 A te kis szűk és agresszív világodban persze hogy hazugságnak hazudod a tényeket és a valóságot.
El akarod érni, hogy a gyerekeket szexualizálják és ez alá rendelsz mindent.
Amíg konkrétan ki nem lesz mondva, hogy az ilyenek beteg állatok, addig fogjátok csinálni.
Nem! A gyerekek közelében nincs helye a szexualitásnak. Nem kell nekik az óvodában tudni azt, hogy két bácsi vagy 3 néni és egy csillár is szerethetik egymást. Nem kell toleránsnak lennie ezzel, mert nem kell vele foglalkoznia.
Otthon te azt mondasz a gyerekednek amit akarsz.
Ha holnaptól kötelezően járnának be papok az óvodákba meg tartanának "érzékenyítő kurzusokat" ahol visszakérdeznék a gyerekektől a teremtés történetét, ismételgetniük kellene hogy csak egy Isten létezik és ő teremtette a világot 5000 évvel ezelőtt, hogy létezik a menny és pokol és mindenki aki rossz az pokolra kerül stb. stb. akkor joggal lennél felháborodva hogy mégis hogyan engedhették ezt meg.
Pontosan így a neked tetsző kisebbségi véleményt szintén nem viheted be az óvodába, iskolába. A szülők engedélye nélkül!
#22 elkezdtem írni egy választ aztán kitöröltem. Felesleges. Olyan mérhetetlenül buta vagy és annyi előítélet van benned, hogy a valóság láthatóan teljesen hidegen hagy.
Azt azért megismétlem: ebben a történetben egyedül ti tekintitek szexuális tárgynak a gyerekeket, hiszen egyedül a ti torz agyatokban kötődik össze az érzékenyítés a szexuális aktussal.
#25 Te nagyon hülye!
Amit behazudtok érzékenyítésnek az semmi másról nem szól, mint a gyerekek korai szexuális oktatásáról, átneveléséről.
Te akarod bevinni közéjük a témát ami most nincs ott én és a hozzám hasonlók meg megakadályozzuk ezt. Pont.
Hazudd magadnak ahogy csak akarod, ettől még ostoba vagy!
Nem kell érzékenyíteni a gyerekeket olyan témában amiről még nem kell hogy bármit is tudjanak! Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!