Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha egy ilyen vicckategóriás...

Ha egy ilyen vicckategóriás szereplő, mint Márki-Zay, jelöltetheti magát miniszterelnöknek, akkor bárki lehet jelölt? Ennyire alacsonyan van a nívó a baltérfélen?

Figyelt kérdés
2021. dec. 9. 18:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Érdemes azért értelmezni, amit mondott:

"... a 80-as években nem a diktatura ellen harcoltam, hanem azok ellen, akik csinálták a diktaturát..."

Kik csinálták a diktaturát? A diktátorok.

A 80-as évek végéig senkinek nem jutott eszébe, hogy magát a rendszert -az ú.n. proletárdiktaturát- meg lehet változtatni.

'56-ban egy ilyen kisérlet egyszer már elbukott, sőt '68-ban Csehszlovákiában is.

Engem rá akartak venni, hogy lépjek be a pártba. Elmeséltem egy pár esetet, hogy miért nem akarok.

Válasz: éppen azért lépjek be, hogy belülről javítsuk meg a pártot.

Válaszom nagyjából: előbb megvárom amíg megjavulnak.

Ennyiben maradtunk.

2021. dec. 9. 19:50
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Úgy vezeti fel a dolgot, hogy a pontos fogalmazásnak előnyei vannak.

Utána fogalmazott "pontosan"

Aztán az mszp-s csóka szépen le is csapta a magas labdát, hogy a mi Viktorunknak semmi baja nem volt - ahogy fogalmazol - a proletárdiktatúrával. Neki csak annyi gondja volt, hogy Kádár székét szerette volna és nem ő ült benne.

Időnként el szokta kottyantani magát. Valószínűleg nem véletlenül nem engedik csak alákérdezős baráti sajtónak nyilatkozni.

2021. dec. 9. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!