Ha egy ilyen vicckategóriás szereplő, mint Márki-Zay, jelöltetheti magát miniszterelnöknek, akkor bárki lehet jelölt? Ennyire alacsonyan van a nívó a baltérfélen?
Érdemes azért értelmezni, amit mondott:
"... a 80-as években nem a diktatura ellen harcoltam, hanem azok ellen, akik csinálták a diktaturát..."
Kik csinálták a diktaturát? A diktátorok.
A 80-as évek végéig senkinek nem jutott eszébe, hogy magát a rendszert -az ú.n. proletárdiktaturát- meg lehet változtatni.
'56-ban egy ilyen kisérlet egyszer már elbukott, sőt '68-ban Csehszlovákiában is.
Engem rá akartak venni, hogy lépjek be a pártba. Elmeséltem egy pár esetet, hogy miért nem akarok.
Válasz: éppen azért lépjek be, hogy belülről javítsuk meg a pártot.
Válaszom nagyjából: előbb megvárom amíg megjavulnak.
Ennyiben maradtunk.
Úgy vezeti fel a dolgot, hogy a pontos fogalmazásnak előnyei vannak.
Utána fogalmazott "pontosan"
Aztán az mszp-s csóka szépen le is csapta a magas labdát, hogy a mi Viktorunknak semmi baja nem volt - ahogy fogalmazol - a proletárdiktatúrával. Neki csak annyi gondja volt, hogy Kádár székét szerette volna és nem ő ült benne.
Időnként el szokta kottyantani magát. Valószínűleg nem véletlenül nem engedik csak alákérdezős baráti sajtónak nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!