Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz miért olyan pofátlan,...

A Fidesz miért olyan pofátlan, hogy a Szájer ügy után a melegek ellen terjeszt propagandát?

Figyelt kérdés

2021. dec. 9. 15:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
39%
Ötös vagyok. Látom az nem esett le, hogy NEM a Fideszről beszéltem. Ó és tudjátok van olyan, hogy politikailag független (vagyis nem érdekli a politika SEMMI formában), és olyan is, hogy aszexuális (és én aszexuális vagyok). Mr. Google elmondja az aszexuális szó jelentését.
2021. dec. 9. 17:10
 12/19 anonim ***** válasza:
52%
szerintem annyira fontos vagy #5? érdkelsz bárkit is?
2021. dec. 9. 17:13
 13/19 anonim ***** válasza:
37%

Ötös volnék. Látod? Pontosan azt igazolod amit leírtam. Én vagyok a homofób emberi hulladék, csak mert véleményem van és jogosan. Másfelől inkább értelmezd a részleteket, ne agy nélkül pártold a közösséget.

2021. dec. 9. 17:16
 14/19 anonim ***** válasza:
Érdekes elgondolásuk ezeknek ez is, vakahogy totál értelmetlen a gondolkodásuk. Mert talán ezzel akarják leplezni önmagukat.
2021. dec. 9. 17:28
 15/19 anonim ***** válasza:
#13 nem azért vagy hulladék, mert véleményed van, hanem mert azt gondolod: jogosan
2021. dec. 10. 11:09
 16/19 anonim ***** válasza:
Oké, akkor győzz meg. Győzz meg arról miért is olyan hiperszuper jó meg minden ez az LGBT cucc. Gyerünk, halljam.
2021. dec. 10. 12:38
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem mondom, hogy szuper. Elég sok áldozatot hoztam, hogy ezt vállalhassam. Van olyan nagynéném, lengyel ágról, aki már több mint 10 éve tudja és képtelen elfogadni, meg csomó mindenkit elvesztettem emiatt, de vannak barátságok amelyekkel emiatt köszönhetően nyertem. Varsói rokonaim elfogadók, 68 éves anyum is elfogadott, legidősebb bátyámmal is tudok normálisan hétköznapi módon beszélni erről.
2021. dec. 10. 12:41
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem vagyok meggyőzve. Folytasd.
2021. dec. 10. 12:43
 19/19 anonim ***** válasza:
58%

Egyszerűen ez egy ugyanolyan élet számomra, mint te.

Elmondjam mivel telt a hetem?

Lebetegedtem, próbáltam kijönni egy betegségből, amit annak köszönhetően, hogy jól eláztam múlthét kedden spanyol órára menet. Hétfőtől-péntekig egy online tréningen vettem részt mivel jelenleg külföldön önkénteskedek egy European Solidarity Corps program keretében.

Egyébként érettségi után én tovább mentem, nem álltam meg egyhelyen, eléggé harcos voltam a tekintben, hogy tovább tanuljak, és hogy azt tanuljam ami eléggé érdekel.

Így volt ez-az intézményi kommunikátor szakkal, majd szociológia szakkal, aminek segítségével, szintén egy félévet eltölthettem Lengyelországban Erasmus program segítségével. Utána még egy szakmát tanultam turisztikai szervező és értékesítő szakon, majd 27 évesen felmentem Budapestre, tovább folytatva az egyetemet humánökológia mesterszakon és dolgoztam mellette. Nem kallódtam el, nem lettem kicsapongó.

A meleg vidéki aktivizmusom fővonala 2016-2018 körül zajlott, ekkor nagyon sok más profilu szervezettel ismerkedtem meg különböző tréningek során, ahol közösségszervezésről tanulhattam, hajléktalanokért ügyéért harcoló szervezetek, roma polgárjogi, nők jogaiért, fogyatékkal élők jogaiért, lakhatási jogért küzdő szervezetek képviselőivel ismerkedtem meg, és ha nem lett volna ez-az aktivista szakasz az életemben, most szegényebb lennék ezen kapcsolatokkal.

2021. dec. 10. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!