"G.: Pillanat. De ugye a Sorosnak ezek az emberei bizonyos dolgokat tudnak mozgatni. De a teteje a Gordon.
B.: Ő a tető? Én azt hittem a Fletó... Nem... Komolyan?"
Csak ennyi? Még Gyurcsány sem sorosügynök?? Na bazd, eddig teljesen abban a hitben éltem, hogy Soros irányítja az EU-t, USA-t, meg mindent is. Azért többet várnék el egy 91 éves öregembertől.
De legalább már van saját CIA ügynökünk is. 3 hónapos külföldi munkára hivatkozva, ami eddig is nyilvános infó volt a wikipédián. Bizonyára valami OKJ-s titkosügynök gyorstalpaló lehetett.😂
2021. dec. 9. 11:57
12/22 anonim válasza:
Soros forgatja a Tejútrendszert.
Hazugságkampány kezdödik megint. Azt hittem a konteósok beragadtak az ezo TV-be, de ezek szerint nálunk már az országvezetés tolja az arcunkba. Közoktatás helyett konteógyár, gratulálok.
2021. dec. 9. 12:06
13/22 anonim válasza:
Mi a véleményem egy fideszes rágalmazásról? Nos: nem fog sokáig tartani.
2021. dec. 9. 12:12
14/22 anonim válasza:
Ezek a beszélgetések, amúgy mikor hangzottak el ? Hány évvel ezelőtt ? Bajnai jelenleg egy senki, és a városháza sem lett eladva, ergo az egész érdektelen. Szerintem itt a Volner féle kenőpénzeket akarják eltusolni, amiben Varga Judit is valószínűleg benne van.
2021. dec. 9. 12:26
15/22 anonim válasza:
14: ebben lehet valami, hogy ők már tudták, hogy a Völner ügy ki fog pattani, ezért gyorsan megelőzték ezzel a kreált lejáratással
2021. dec. 9. 12:39
16/22 anonim válasza:
Tudták erről volt több cikk is, nagy sunyulások mennek itt. Egyébként Gasnperger (videóban beszél) exfideszes, innentől kezdve ő nem mocskolhat semmilyen ellenzékit, mert alaptalan és sárdobálás az egész.
2021. dec. 9. 12:41
17/22 anonim válasza:
#14 most nyáron hangzottak el, az egyik lebuktató beszélgetésben még Bajnai ki is javította azt akivel beszélt, hogy nem a 2019-es választás előtt történt amit elmondott, hanem most (és mondta mikor) vagyis beszélnie róla csak később lehetett.
2021. dec. 9. 12:53
18/22 anonim válasza:
De Bajnai egy senki jelenleg, semmilyen poziciója nincs. Egy exfideszes valakivel beszélget dolgokról, amik nem történtek meg. Érzed a súlyát ?
2021. dec. 9. 12:59
19/22 A kérdező kommentje:
Annyira felcsattant itt a PROLI- gondolkodás, és reakció, hogy ebből is látható, hogy bizony ez mind- mind igaz!
Köszönöm a megerősítést minden PROLInak!!🤗
2021. dec. 9. 13:41
20/22 anonim válasza:
Ez aztán "mesteri" érv volt. :D Méltó egy fideszes agyhoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!