Mi a véleményed a Jobbik 4 éve kitett Facebook posztjáról miszerint nem fognak össze semmilyen baloldali párttal?
Jobbik Magyarországért Mozgalom
Egyszer és mindenkorra szeretnénk megválaszolni ezt a kérdést, bármilyen formában merüljön is fel: Összefog-e a Jobbik a jövőben bármelyik baloldali párttal? NEM
Azt hiszem ma már egyértelműen nem jobbik, hanem ballik a párt, szóval ha úgy nézzük nem is a jobbik fogott össze a baloldaliakkal.
:)
Ez mellé ment mert baloldali vagyok , de eléggé zavar, hogy egy exnáci és antiszemita párt közénk akar tartozni.
4
Elég átlátszó trollkodás ez.. a jelenlegi jobbiknak semmi köze az antiszemita szélsőséges elődjéhez.
Azt hinné az ember, hogy azok az emberek vannak benne mint akkor, de ezek szerint csak én nem vettem észre, hogy teljesen lecserélődtek volna és a zsidók összeszámlálását kérő Gyöngyösi se lenne például tagja a pártnak..
Érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!