Völner Pált Orbán Viktor személyesen fogja elszámoltatni? Vagy rábízza Dobrev Klárára?
Egyszerű dolgot kértem tőled. Írd le 2-3 rövid mondattal hogy mivel vádolják Völnert!
Ha tudnád akkor leírtad volna. Nem írtad le csak terelsz.
Ismét .
Nem tudsz róla semmit, de kérdést kiírtál.
Nem kell az újabb terelésed. Egy szót se írtál le arról mi történt.
#12 Nem olvasok utána, mert itt nem az a kérdés hogy én tudom-e a választ.
Én kérdeztem TŐLED, hogy TE tudod-e a választ. Most harmadszorra írsz nekem terelés ahelyett hogy leírtad volna miivel vádolják Völnert.
Nem írod le mert fogalmad sincsen róla!
11 - régen olvastam tőled sötétebb hozzászólót, az biztos! Ha azt mondja valaki, hogy az eszedért szeret, akkor biztos lehetsz benne, hogy hazudik!!!
Annyit azért slágvortokban: a magyar nyomozóhatóság hallgatta le és kapcsolta le a korrupt igazságügyi államtitkárt!
Még mielőtt itt összelelkeseded magad: a Parlament fel fogja függeszteni a mentelmi jogát (is)!
A kérdező kérdezett, te meg itt értetlenkedsz és terelsz!
Örülök hogy szolgálhattam a szellemi épülésedet!...
#14 Te vagy a kérdező másik felhasználó névvel?
Ha nem, akkor miért válaszolsz helyette?
Tényleg nem sikerül felfogni, hogy azt akartam volna tudni hogy aki kérdést ír ki a témában AZ a személy tudja-e hogy miről van szó?
Nem tudja, ez bebozonyosodott.
De te sem voltál képes leírni. Beteszel egy linket meg terelsz te is, de egyikőtök sem volt képes 2-3 értelmes mondatban leírni hogy mit követett el.
Mert fogalmatok sincsen róla.
Nektek elég hogy megírta a hvg meg a 444 hogy bűnös és ennyi. De mit csinált vagy mit nem csinált? Azt nem tudod és nem is érdekelt soha. Csak a hergelés az ami nektek számít.
Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!