Miért nem látják egyesek, hogy a nyugati birodalom szétesésnek indult?
1, A keresztény kulturális identitás eltörlése.
2, Nemzeti identitás helyett nemzetközi identitás erőltetése
3, Család helyett a melegség népszerűsítése
4, Illem és fegyelem helyett anarchia, szex, buli, drogok népszerűsítése.
5, külföldön nem engednek be a klubbokba, ha nem vagy elég “queer”, azaz nem tűnsz melegnek vagy transznak.
6, cancelculture és PC.
Méghogy mindez csak Orbán fejéből pattant ki. Én sem vagyok Fideszes, de még a vak is látja, hogy miféle hanyatlás felé megyünk.
Már Rákosi elvtárs is megmondta, hogy a kapitalizmus a szakadék szélén áll. Mikor is volt ez ? Hát elég jól bírják a szakadék szélén.
Szerintem azért látjuk így a helyzetet mert mi meg azóta is békaperspektívából látjuk a világot. De legalább határozott véleményünk van. Az is valami ha nem jut 3 évente új autóra mint a rothadó nyugaton ami a szakadék szélén van.
1, A keresztény kulturális identitás eltörlése.
Eltörlése? ahaa tehát ha nem kötelezően verik bele az emberbe és nem követ egy vallást az bűn? XD
Azt ugye tudod a kereszténység mindig is maximum a 2. helyet töltötte be a világ vallásai közt? Az egyiptomi istenhitek több ideg álltak mint amióta van kereszténység mégis elbukott mint minden más vallás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!