Van olyan akinek az LMBT tevékenységei miatt megváltozott a véleménye a melegekről?
20: tudod mi hiányzik belőled? Az intelligencia.
Ha lenne neked, felfognád, hogy rohadtul nem az zavar, hogy azonos neműekre buksz, hanem az, hogy egy sz*r és beteg ember vagy, aki megpróbálja a deviáns politikai, társadalomszervező elméleteit ráerőszakolni a teljes emberiségre az elfogadás nevében.
Ha te már most is nagyon boldog vagy az király, csak ezt enhezemre esik elhinni úgy, hogy a pöcsöd/puncid (mikor minek hiszed magad) áll az életed középpontjában, és napok óta írod ide a kisregényeket. Küzdjél szépen a klímacélokért (jó cél), és közben takarodj el a gyerekeinktől, vagy ne lepődj meg, ha előbb utóbb új otthon után kell nézned, mondjuk Kanadában.
Te mit gondolsz kérdező, szerinted a rokonaim, akiknek van kisgyereke, pl lengyel unokanővérem, akinek már van egy 10 éves fia, vagy a velem egyidős unokahúgom, akinek van egy 1 éves kislánya, szerinted ők elszeperálnak, ha én ott vagyok náluk családi ebéden, most a hosszútávú önkéntességem alatt itt Lengyelországban? Hát nem, mert tudják, hogy én ugyanaz-az ember vagyok, mint aki előtte voltam.
Rohadtul nem áll a nemi szervem az életem középpontjában, nem szexeltem egy ideje, nem is akarok, egyrészt mert járvány van, másrészt meg múlthét óta beteg lettem, valószínű COVID-os mert a szaglásom elment, pedig oltva voltam, de legalább enyhén zajlott le.
Az Intézményi kommunikátor szakon az érettségi utáni első szakomon meg a tanáraimtól tanultam meg, hogy sokat kell olvasni, és amiket én olvasok, pl Magyar Hang, Válaszonline, Telex, HVG, 444.hu, Merce.hu, Újegyenlőség, Fordulat, Qubit.
Hidd el kérdező, ha te ennyi évet eltöltötték volna a felsőoktatásban, akkor megismerkedhettél volna mondjuk a szociológiával, én ezt tanultam 3 évig, 6 félévén át.
Sőt volt olyan szerencsém, hogy még apám szülőhazájában is tanulhattam 1 féléven át, ott is voltak terrorizmus és szervezetbűnözés struktúrájával foglalkozó kurzusaim, amit egy olasz származású Riccardo Campa tartott nekünk. Plusz volt vallásiszociológiai tantárgyam, volt médiaszociológiával foglalkozó tantárgyunk is.
A humánökológia mesterszakon is voltak, konzervatívabb ökológiai gondolkodoktól származásó írások pl Roger Scrutontól. Sőt felszabadítási teológiával is foglalkozok, amely egy Dél-Amerikából származó teológiai gondolkodásmód. Mert bár távol kerültem a vallástól, de még meleg aktivizmusom alat is törekedtem arra,hogy pl a Keresztények a melegekért csoportot is elhívjam vidékre és két ízben együttműködjek velük.
Kérdező, én mindig is elfogadó voltam melegekkel és a transzneműekkel. Ez a normális. Nekem nem volt szükségem oktatásra ehhez, magamtól is volt bennem empátia és emberség.
Ismerek másokat, akik ilyen módon értették meg azt, ami nekem magától ment. Ismerek olyanokat, akinek én vagy egy barátom nyitotta meg a szívét azzal, hogy meséltünk nekik sorsokról, amik megérttették velük amit addig fel sem foghattak. Neked is szükséged lenne valakire, aki elmagyarázná neked amit még nem érthetsz tapasztalatlanságod okán.
Már sok álkérdésed olvastam, nénelyik alatt válaszoltam is. Minden alkalommal valami laza, ártatlannak tűnő dologgal kezdesz, hogy aztán átmehess trágár, hazug módon vádaskodó, fröcsögő homofóbba vagy transzfóbba.
Mérgezed az emberek hangulatát a gyűlölködő írásaiddal, a legalpáribb stílusban válaszolgatva azoknak, akik időt fordítottak arra, hogy elolvassák a kérdésed és hozzászóltak.
Megismerünk téged mindenütt.
Növessz szívet magadnak, meg fog változni az életed. Ha vallásos vagy, imádkozz Istenhez, hogy visszatalálj a szeretethez ebből a sivár gyűlöletből, amiben most élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!