Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van olyan akinek az LMBT...

Van olyan akinek az LMBT tevékenységei miatt megváltozott a véleménye a melegekről?

Figyelt kérdés
Legyen az közéleti akciók, tv reklám, cikkek, bármi.

#Igen, elfogadóbb lettem velük kapcsolatban #Nem változott a véleményem velük kapcsolatban #Igen, ellenszenvesebbé váltak
2021. dec. 8. 12:44
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
9: és ezután kinyílt az égbolt, megjelent a szivárvány, önfeledtem ráztad a popód és kiabáltad, hogy elnyomás, elnyomás?
2021. dec. 8. 15:34
 12/25 anonim ***** válasza:
91%

Eddig sejtettem, hogy elnyomásban élek, hiszen mint mondtam vallásos közegben nőttem fel, csak próbáltam sokáig ezt elnyomni, vagy megváltoztatni magamban, gondolom egy félig lengyel származásúként felnőni egy kelet-magyarországi kisvárosban nem olyan könnyű, még akkor se, ha mondjuk ez a városka egy fürdőváros. Nem igazán ismertem hozzám hasonlókat, nem volt kitől tanácsot kérnem, pedig középiskolásként megerősített volna az a dolog, hogy ha valaki azt mondja, hogy nincs veled semmi baj és légy így is boldog melegként...

Őszintén érettségi előtt láttam a gyűlöletet és elnyomást, miután egy évek óta ismert leszbikus osztálytársnőmet nyílta kiközösítették a menő csajok, mondván "tuti ránk mászik" majd...

2021. dec. 8. 18:35
 13/25 A kérdező kommentje:

Pedig a lengyeleket kifejezetten szeretjük, történelmi jó barátság köt minket össze.

Amúgy én megerősítelek: nincse veled semmi baj melegként.

A baj a genderrel van, a drag kidekkel, gyermekek szexualizálásával, az egyre szélsőségesebb formát öntő politikai nyomulással.

2021. dec. 8. 19:06
 14/25 anonim ***** válasza:
75%

Mi a gender kérdem? Társadalmi nemek tanulmánya, azt hogy már megváltozott az apa és az anya férfi-nő szerepe a társadalomban és ezt vizsgálja egy tudomány ág? Legalább néznél utána hogy mit jelent.

Gyermekeket nem szexualizálni akarjuk, csak érzékenyíteni, hogy szociálisan érzékeny legyen és ne legyen egy korlátolt ítélkező mint az előző genetáció max. A melegség és megismerés program nem foglalkozik óvodásokkal és általános iskolásokkal, csak közép és felsőoktatás tanulóknak tart ilyen fajta érzékenyítő foglalkozást: [link]

Már pedig középiskolában előjön a szexualitás kérdése, felsőoktatásban is jelen van. ők róluk tudjuk hogy már szexelnek. Ma már általános iskola felső tagozatában is szexelnek egyesek, nekem nem kell mondani, mert mikor 8. osztályos voltam, egy 7. osztályos kiscsaj ott smárolt az általános iskolánk előtt egy 30 éves pasival, és ez 2006-07 környékén volt.

2021. dec. 8. 19:50
 15/25 anonim ***** válasza:
Tudod már 12-13 évesen jött el a szexuális érésem, de érzelmileg már mondjuk óvodában is észrevettem, hogy meleg vagyok, pl abból, hogy kiket nézegettem szívesen... ennyit erről. A gyerekeket nem kell szexualizálni, bár valóban hormonok hatására alakul ki, de a szexualitásunk érzelem, amit nem mi választunk, én gyerekként is meleg voltam, csak hát nem voltak rá szavaim...
2021. dec. 8. 21:22
 16/25 A kérdező kommentje:

14: de igen, szexuaizlni akarod a gyerekeket. Egy 4 éves még arról sem képes dönteni, hogy milyen cipőt vegyen fel, nemhogy a neméről... de ti törvényt hoztok arról (Skócia), hogy a szülőnek kötelező legyen őt a "választott" nemének megfelelően nevelni - ezek után elinyomjátok pubertásblokkolókkal.

Beteg, perverz banda vagytok, ráadásul a legpofátlanabb módon hazudtok: nem érzékenyíteni akarsz, hanem a fejükbe verni, hogy aki nem támogatja a közveszélyes, elmebeteg ideológiátokat, az ostoba, maradi, az náci, meg akar ölni, az ellenség, és vele szembem minden eszköz megengedett.

Teszitek ezt gyalázatos képmutató módon a szeretet álarca mögé bújva, holott ez nettó fasizmus.

A te sztexuális érésed meg ki a tökömet érdekel?? Ezzel akarod legitimálni, hogy bevidd a beteg sz*rodat az oktatásba és kiskorú gyereke agyát mosd vele? Nem elég jók már a felnőttek, a legkiszolgáltatottabb elmékre utazol?

Ez miben különbözik a megrontástól, pedofíliától?

2021. dec. 8. 22:17
 17/25 anonim ***** válasza:
91%

Na ide figyelj, szerinted engem milyen hatás ért, hogy meleg vagyok? Elárulom semmilyen. Három generációs nagycsaládban nőttem fel, lehet csak alsó középosztálybeliek voltunk, mert volt 3 bátyám, de mindkét szülőm dolgozott, plusz ott voltak édesanyám szülei, papa meg mama, anya és apa. Nagy szeretet batyut kaptam ebben, igaz mint minden családban itt is voltak konfliktusok,de nem emiatt vagyok meleg

Mert pontosan visszatudok emlékezni, hogy mikor mit éreztem gyerekként, és tudom, hogy megnéztem velem egykorú vagy idősebbeket is akik velem azonos neműek voltak. Ennek nem volt szexuális töltete, nem akartam ovisként szexelni, de éreztem, hogy meleg vagyok.

Én a magam érzéseiről beszéltem éppen, érzékenyítésképpen, hogy én mit éreztem, így 30 évesen visszagondolva életem különböző szakaszaiban, ezek az én érzéseim, amiket te megtagadsz, de nem tudod, mert ezekek én éltem át, én éreztem, én emlékezek vissza.

Te meg egy álszent vagy. A gyerekek transzneműségére is van egy közvetlen bizonyítékom: van egy roma származású transznő ismerősöm, aki tőlem 3 évvel fiatalabb, de ő gyerekként is lányos volt, és a szülei óvodás koráig hagyták ezt, aztán erőszakosan fiús irányba terelték, de akkor is egy erősen feminin fiú lett, aki nem tünt melegnek, hanem inkább lánynak.

Mikor én megismertem őt már én egyetemista voltam, ő is tanult valamit érettségi után, de én akkor se gondoltam rá, úgy mint potenciális meleg fiúra, hanem mint lányra és végig követtem, ahogy borostás roma feminin fiúból egy bombázónő lett. Ezeket ő mondta el nekem. Hidd el, ő is pontosan érezte, hogy ő nem egy fiú, hanem egy lány gyerekként. Felnőttként végül nő válhatott belőle.

2021. dec. 8. 22:32
 18/25 A kérdező kommentje:

Az, hogy valaki fiúként lányos még messze nem bizonyíték arra, hogy "transznemű", te elmebajos. Nem egy kisfiú próbálja fel az anyukája ruháit, és van haverom, aki gyerekkorában babázott. Tudod miért? Mert volt három lánytestvére. Mégsem lett melegtransztöktömtudja bármi, hanem maradt normális férfi, nem egy identitászavaros kretén.

Számtalanszor be lett bizonyítva, sőt még a 444 is lehozta, hogy a géneken nagyon kevés múlik a homoszexualitás kialakulásakor.

Akkor kizárásos alapon min múlik szerinted, na? Igen, kitaláltad, természetesen a környezeti behatásokon - ha úgy tetszik, propagandán.

De ha te nem így gondolod, akkor meg ne sírjon a szád azon, hogy a kormány meg ellenpropagál, hiszen a te elméleted szerint ettől még senki nem lesz homofób. Jól mondom? :)

2021. dec. 8. 22:43
 19/25 anonim ***** válasza:

Nem te élsz ebben a testben, hanem én, nem te élsz ezzel a személyiséggel, hanem én és tudod bármilyen elferdült személyiségnek gondolsz, de tudod én önerőmből 27 évesen újra folytattam az egyetemet, igaz most a COVID-dal kitolódott, jelentősen, ugyanis bizonyos okok miatt kihasználom a 2 passzív félévemet, de mellett számos lehetőségeket kihasználok, utazási opciókat, önfejlesztést, most kint vagyok egy European Solidarity Corps programban, egy környezetvédelmi szervezetnél, Wroclawban. Tanulom az apám nyelvét, élvezem az it létet. Nem kallódtam el. Mikor 27 évesen pestre költöztem egyetemi tanulmányok miatt, csak 3 napot kellett egyetemre bejárni, ilyen órarendem volt, 4 napot dolgozhattam. Szóval bőven letettem az asztalra nagyon sok dolgot.

Ja és vidéki meleg közösségi vezető voltam 2016-2018 között, és tudod mit a világ közel se tart minket veszélyesnek, hiszen én civil bázison dolgoztam, más profilú civil szervezetekkel, fővárosba meg néha vidékre jártam tréningekre, megint csak nem csak LMBTQI szervezetekkel közösen és sose b*uziztak le. Pedig voltak ott roma polgárjogi szervezetektől, fogyatékossággal élő gyermekeket képviselő szülők, mozgáskorlátozottak jogaiért tevékenykedő, hajléktalanok lakhatási megoldásért küzdő szervezetektől is voltak és egyszer se néztek ki, pusztán azért mert egy vidéki LMBTQI INFORMÁLIS SZERVEZETET KÉPVISELTEM. Látod én a való világban élek... te meg nem... te még az utcára se mersz kimenni, mert félsz, hogy a sarkon is tuti egy travi áll aki majd megfarkal...

2021. dec. 8. 22:45
 20/25 anonim ***** válasza:
Tudod mi hiányzik belőled kérdező? Az empátia... az nagyon. Anyám 68 évesen olyan csodásan elfogadóvá vált, és szeret engem, példát vehetnél rólam, a varsói rokonaim is ilyenek, legidősebb bátyám is elfogad. Tudok velük erről beszélni. Igaz, most nincs senkim, nem is tervezek, meg nincs randi időszakom se, ennek ellenére várom az igazit, helyette tervezgetem a karrieremet. Hidd el én boldog leszek anélkül is, hogy ha hasznos célokat tűzök ki magam elé, és mondjuk a környezetvédelemért küzdök, és nem pedig hamis kormány által kitüzött ellenségképekkel vívok szélmalom harcot.
2021. dec. 8. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!