Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ment le ennyire a...

Miért ment le ennyire a rostély az oltással kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Az, hogy valaki beoltatja magát, oké.

Mindennél egyet tudok érteni, de mostanában látom, hogy kötelező lett a rendőröknél az oltás.

Ez is oké.

De az mi, hogy valaki most gyógyult ki és hiába minden, nincs mese, akkor is be kell oltani?

Most az a lényeg, hogy védettek legyenek az emberek vagy az, hogy fogyjon az oltás?

2021. dec. 7. 22:37
 1/6 anonim ***** válasza:
44%
hogy fogyjon az oltás és Orbán kiplakátolhassa közpénzen hogy ő milyen fasza csávó
2021. dec. 7. 22:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy Németben és osztrákban is hasonló a gyakorlat, hogy kártya max oltásért fog most már járni, hiába vagy védett.
2021. dec. 7. 22:43
 3/6 anonim ***** válasza:
3%
a fsz tudja mi van abban az oltásban ha ennyire nyomják. Bár azt is eltudom képzelni hogy placebo az egész
2021. dec. 7. 22:48
 4/6 anonim ***** válasza:
73%
Ezt kétlem, jó üzlet a tesztgyártás is.
2021. dec. 7. 22:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Egyébként én be vagyok oltva, de ez WTF?
2021. dec. 7. 23:00
 6/6 anonim ***** válasza:
48%
A COVID egyik variánsán átesés sem ad tartós védelmet, az is elmúlik hamar, főleg, ha egy másik variáns kap el, ezért egy idő után kellhet az oltás. Nincs itt semmi rejtély. Vagy azt hitted, ha egyszer influenzás lettél, akkor többet az életben nem leszel? Frissen átesetteket nem oltanak.
2021. dec. 8. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!