Arról mi a véleményük az LMBTQ aktivistáknak, hogy Ostváth Zsoltinak sem tetszik a meleg Mikulás?
Sőt a transz Szűzmária sem tetszik neki.
https://www.youtube.com/watch?v=_U-iaUWubkA&ab_channel=ZSHOW..
"De mi a nem jó abban a szövegben? Írd már le, hogy mit problémázzak benne."
Milyen nyelven? Mert mar leirtam magyarul.
"megy a homofóbozás ezerrel, de ha egy rossz szót is mondok rájuk, akkor már vérig vannak sértve"
Aki olyan szavakat hasznal hogy "homar" es csak azert kifogasol vmit mert melegek vannak benne azok vmilyen szinten legalabb homofobok.
"Nem csak az a baj azzal a reklámmal, hogy meleg a Mikulás, hanem, hogy az egész teljesen önző szexuális vágyról szól."
Eddig az volt a baj hogy "szexualizalva van a mikulas". Most hogy ramutattam hogy mar volt szexualizalva ezelott is, csak hetero mondon, akkor mar csak azzal van a gond hogy homoszexualis mondon van a reklamban.
"Mondjuk aki nem érti, mi probléma van azzal, hogy egy középkorú férfi lesmárol egy szakállas férfit..."
Ket felnottkoru ferfi kozos megegyezesre teszi ezt, szoval nem latok problemat.
#45:
Azért nem látsz problémát, mert nem érdekelnek a gyerekek jogai, perverz vagy, és nincs ízlésed.
"Azért nem látsz problémát, mert nem érdekelnek a gyerekek jogai, perverz vagy, és nincs ízlésed"
Olyan ostoba vagy mint a hatsom. Amint mar emlitettem semmilyen kutatas nem bizonyitja hogy az ilyesfajta reklamok megvaltoztatjak barki szexualitasat is. Mar bebizonyitottam hogy a Santa baby c. dal legalabb annyira szexualizalja a mikulast mint az a reklam, de te csak a sajat hulyesegedet fujod.
47
Van különbség aközött, amikor a mikulás meghág egy nőt, vagy amikor egy férfivel smárol. Sok filmben a mikulásnak van felesége. Az ilyen fapados érvelést hol tanultad? Meg ez a sok homofóbozás...aki homofóbozik az egy tudatlan gyökér.
Ezt a Santa baby c. dalt most folyamatosan felhozzák a debilek, mikor teljesen más dolog a kettő, elmondom miért.
A Mikulás volt már gengszter, pedofil, hányás csurgott a szakállán, volt minden.
DE!
Ezekben a negatív szerepekben soha nem mint követendő példa tűnt fel, a reklámban viszont mint egy teljesen normális dolgot ábrázolják. Ha megszólod, homofóbnácistb vagy.
Na ez a nagy különbség.
"Ezt a Santa baby c. dalt most folyamatosan felhozzák a debilek, mikor teljesen más dolog a kettő, elmondom miért."
Képzeld senki mastol nem hallottam hogy ezt a dalt felhozta volna (nem vagyok papagaj mint ti hogy ugyanzt ismetelgetem amit mas mond) . Csak mikor karacsonyi dalokat hallgattam, akkor ugrott be hogy mennyire szexualis a szovege ennek a dalnak es eddig az volt a baj a mikulasos reklammal hogy "szexualizalva van"
"A Mikulás volt már gengszter, pedofil, hányás csurgott a szakállán, volt minden."
Lehet hogy volt, DE felnott filmekben! Itt viszont egy dalrol van szo amit pl. a radiok lejatszanak. Es ha nincs olyan specko frekvencian amit csak a felnottek hallanak akkor a gyerekek is hallgathatjak (nehogy bevedd hogy van ilyen).
Bar igaz voltak olyan helyek ahol be volt tiltva ez a dal, itt egyokotoknek se volt kifogasolhato valami "rejtelyes" oknal fogva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!