Arról mi a véleményük az LMBTQ aktivistáknak, hogy Ostváth Zsoltinak sem tetszik a meleg Mikulás?
Sőt a transz Szűzmária sem tetszik neki.
https://www.youtube.com/watch?v=_U-iaUWubkA&ab_channel=ZSHOW..
29
Még annyit fűznék hozzá, hogy akik homárt csinálnak a mikulásból, azok emberileg rohadékok.
"Még annyit fűznék hozzá, hogy akik homárt csinálnak a mikulásból, azok emberileg rohadékok."
Azok is akik a Santa Baby c. dalt készítették?
Itt egy kis rész:
"Santa honey, one little thing I really need
The deed to a platinum mine
Santa baby, so hurry down the chimney tonight"
32: a baby itt egy szleng, nem azt jelenti a mi te ksi sunyi kamu módon sugallni próbálsz.
De még ha így is lenne, ez nem egy politikai agymosás, ellentétben a mindennek és mindenkinek összeb*zizásával.
"32: a baby itt egy szleng, nem azt jelenti a mi te ksi sunyi kamu módon sugallni próbálsz."
Lol de sotet vagy, istenem. A "baby" ebben a kontextusban vkinek a kedveset jelenti es igen egy szleng, de attol meg hogy szleng attol nem valtozik az jelentese te kis 🤡🤡🤡. De a dal szovegeben benne van a "honey" es a "cutie" szo is. Nekem egyebkent nincs bajom a dal szovegevel csak erdekes hogy egyeseknek ez elfogadhato a masik meg nem, mert abba melegek vannak.
"De még ha így is lenne, ez nem egy politikai agymosás, ellentétben a mindennek és mindenkinek összeb*zizásával."
Kivancsi vagyok arra a hivatalos forrasra ami bizonyitja hogy ez es az ehhez hasonlo reklamok barmifele hatassal lennenek az emberek szexualitisara. Vagy az bantja a kis szivedet hogy valakik a melegek elfogadasaert kuzdenek? Esetleg azt unneplik hogy x ideje megadtak nekik x jogokat amik a heteroknak is jarnak?
Az allatok kozott is azert megfigyelheto a homoszexualitas mert politikai agymosason mentek keresztul?
32
Ők nem, mert nem homárt csináltak belőle. Mi a problémád a dallal?
"Ők nem, mert nem homárt csináltak belőle. Mi a problémád a dallal?"
En azt irtam hogy:
"Nekem egyebkent nincs bajom a dal szovegevel csak erdekes hogy egyeseknek ez elfogadhato a masik meg nem, mert abba melegek vannak."
Egy kicsit javitanod kellene a szovegerteseden. Bar tudom hogy a homofobok kevesbe intelligensek.
34: akkor én is kíváncsi lennék bármiféle kutatásra, ami bizonyítja, hogy a kormánypropaganda több homofóbot termel.
Ha nincs ilyen kutatásod, akkor ne sírjon a pici szád, hogy te mennyire el vagy nyomva.
36
De mi a nem jó abban a szövegben? Írd már le, hogy mit problémázzak benne.
"34: akkor én is kíváncsi lennék bármiféle kutatásra, ami bizonyítja, hogy a kormánypropaganda több homofóbot termel."
Mikor irtam hogy "a kormánypropaganda több homofóbot termel"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!