Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi volt a legelső reakciótok,...

GreatLear kérdése:

Mi volt a legelső reakciótok, amikor meghallottátok az öszödi beszédet?

Figyelt kérdés

2021. dec. 6. 22:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
50%

A teljes dk-tagság megjött?😳🤣🐃🐂🐒

A kérdésre válaszolva: minden épeszű ember azt gondolta, itt a vége, a böszme lemond, lemondatják, elbujdosik, kisüt a nap. Mint tudjuk erre még sokat kellett várni. Mentségére szóljon, hogy az mszp, szdsz beledöglött, azóta sincs életképes párt a bal oldalon.

2021. dec. 6. 23:25
 12/23 anonim ***** válasza:
75%

Egyébként amit itt írnak egy nagy baromság, aki őszinteségről beszél mert szivárogtatás történt nem pedig a nép elé álva mondta el. Sőt tagadta is hogy az ő hangja van a felvételen, azt hiszem olyan 2016 környékén ismerte csak be a Hír TV-n. Aztán azóta lehet megint tagadja, nem követem már ezt.

Akkoriban a beszéd picit megdöbbentett de olyan hét múlva nem foglalkozott a dologgal már senki sem. Ami utána következett na az viszont gyökerestül felforgatott mindent. Hirtelen a fizetésem is meglett kurtítva mert a barmok eltörölték a középső adósávot, a következő évben meg sunyiban annyira megnövelték a rezsi árakat a támogatásokat meg eltörölték róla hogy kölcsönt kellett felvennem a providenttől hogy kitudjam fizetni a ráfizetést.

Szóval ilyen volt ezért utálom, engem a politikai maszlag sosem érdekelt de megbolygatta a megszokott életem de rendesen.

2021. dec. 6. 23:26
 13/23 anonim ***** válasza:
34%

11

Nem kell DK-snak lenni, hogy az ember képes legyen értelmezni az ott történteket. Kifejezetten nem szeretem a DK-t, de ettől még az a beszéd nem változott.

12

Őszinte volt az ott lévőkkel, nem a néppel. Ülj le 1es

BTW te egybe akarod mosni azt, meg a gazdasági világválságot. Egy Fidesz szavazótól nyilván nem várjuk el a magas IQ-t, de ez azért akkor is gáz volt.

2021. dec. 6. 23:29
 14/23 anonim ***** válasza:
81%
Idén hallgattam meg életemben először a teljes beszédet. Meglepődtem rajta, mert másra számítottam. Ha mindezt a nagyközönségnek mondta volna el Gyurgyány, akkor lehetett volna igazságbeszéd is, de nem az.
2021. dec. 6. 23:32
 15/23 anonim ***** válasza:
75%

"BTW te egybe akarod mosni azt, meg a gazdasági világválságot. Egy Fidesz szavazótól nyilván nem várjuk el a magas IQ-t, de ez azért akkor is gáz volt."

BTW a világválság 2008 ban volt. a beszéd és megszorítások java 2006-2007. Majd ha az iskolában átveszitek az időszámítást akkor gyere vissza. Addig is köszönjük Emese

2021. dec. 6. 23:39
 16/23 anonim ***** válasza:
77%
Az hogy, szép volt Feri bá! Csináljuk meg!
2021. dec. 7. 00:23
 17/23 anonim ***** válasza:
11%

Az a beszéd, bár nem a közvéleménynek szánta, el kell ismerni, hogy egy önreflexió.

És nem az a lényege, hogy "hazudtunk reggel-délben-este"

(Minden párt ezt tette, nézd vissza az elmúlt 30 évet.)

A beszéde lényege (akkor világválság volt) az, hogy ez így nem mehet tovább öntsünk tisza vizet a pohárba.

2006 a világválság miatt valósulhatott meg, az Öszödi beszéd már csak a szikra volt a világválság volt a benzin.

2021. dec. 7. 00:40
 18/23 anonim ***** válasza:
77%
Én a rendszerváltásnak nevezett, hazugságot tartom a legnagyobb problémának. Ezután már az öszödi beszéden nem is csodálkozttam. Sőt a 2006-os híres forradalom, ahol hősök születtek, se csodálkozttam, hogy olyanra sikeredett, amilyen lett.
2021. dec. 7. 05:27
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
#17 Nem 2006-ban volt a világválság, az csak 2008-ban jött.
2021. dec. 7. 05:44
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az, hogy amit elmond, én mindig is tudtam. És az, hogy milyen szinten nézte hülyéknek az MSZP frakció tagjait. Persze nagy részt jogosan. Hiszen előtte végig tudták, legalábbis GYF tudta, a képviselők csak sejtették, hogy a választási ígéretekből semmit nem tudnak majd megtartani, és nekik kell szembenézniük a választóiakkal.
2021. dec. 7. 06:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!