Mi volt a legelső reakciótok, amikor meghallottátok az öszödi beszédet?
A teljes dk-tagság megjött?😳🤣🐃🐂🐒
A kérdésre válaszolva: minden épeszű ember azt gondolta, itt a vége, a böszme lemond, lemondatják, elbujdosik, kisüt a nap. Mint tudjuk erre még sokat kellett várni. Mentségére szóljon, hogy az mszp, szdsz beledöglött, azóta sincs életképes párt a bal oldalon.
Egyébként amit itt írnak egy nagy baromság, aki őszinteségről beszél mert szivárogtatás történt nem pedig a nép elé álva mondta el. Sőt tagadta is hogy az ő hangja van a felvételen, azt hiszem olyan 2016 környékén ismerte csak be a Hír TV-n. Aztán azóta lehet megint tagadja, nem követem már ezt.
Akkoriban a beszéd picit megdöbbentett de olyan hét múlva nem foglalkozott a dologgal már senki sem. Ami utána következett na az viszont gyökerestül felforgatott mindent. Hirtelen a fizetésem is meglett kurtítva mert a barmok eltörölték a középső adósávot, a következő évben meg sunyiban annyira megnövelték a rezsi árakat a támogatásokat meg eltörölték róla hogy kölcsönt kellett felvennem a providenttől hogy kitudjam fizetni a ráfizetést.
Szóval ilyen volt ezért utálom, engem a politikai maszlag sosem érdekelt de megbolygatta a megszokott életem de rendesen.
11
Nem kell DK-snak lenni, hogy az ember képes legyen értelmezni az ott történteket. Kifejezetten nem szeretem a DK-t, de ettől még az a beszéd nem változott.
12
Őszinte volt az ott lévőkkel, nem a néppel. Ülj le 1es
BTW te egybe akarod mosni azt, meg a gazdasági világválságot. Egy Fidesz szavazótól nyilván nem várjuk el a magas IQ-t, de ez azért akkor is gáz volt.
"BTW te egybe akarod mosni azt, meg a gazdasági világválságot. Egy Fidesz szavazótól nyilván nem várjuk el a magas IQ-t, de ez azért akkor is gáz volt."
BTW a világválság 2008 ban volt. a beszéd és megszorítások java 2006-2007. Majd ha az iskolában átveszitek az időszámítást akkor gyere vissza. Addig is köszönjük Emese
Az a beszéd, bár nem a közvéleménynek szánta, el kell ismerni, hogy egy önreflexió.
És nem az a lényege, hogy "hazudtunk reggel-délben-este"
(Minden párt ezt tette, nézd vissza az elmúlt 30 évet.)
A beszéde lényege (akkor világválság volt) az, hogy ez így nem mehet tovább öntsünk tisza vizet a pohárba.
2006 a világválság miatt valósulhatott meg, az Öszödi beszéd már csak a szikra volt a világválság volt a benzin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!