GreatLear kérdése:
Mi volt a legelső reakciótok, amikor meghallottátok az öszödi beszédet?
Figyelt kérdés
2021. dec. 6. 22:43
1/23 anonim válasza:
azt hogy: "végre egy gerinces politikus!"
persze a gerinc nélküli patkányok mást hallottak ki belőle...
2/23 anonim válasza:
Furcsaság, nagyon nagy furcsaság visszaemlékezve, hogy Megyó hogyan lett kigolyózva, hogy ez legyen a vége?
3/23 anonim válasza:
Nem sokat jelentett. Gyurcsányt nem azért utáltam, hanem azért, amiket tett és ezt mondjuk el is mondja az őszödi beszédben. A csúti törpe sokkal nagyobb károkat okoz a népnek, mint a félnótás böszme.
5/23 anonim válasza:
Semmi. Az viszont furcsa volt, ahogy az m1 meg a többi teljesen kiforgatta.
2006-ban romboló vandálokat is áldozatnak állítják be.
6/23 anonim válasza:
Pont az mint mikor Orbán Viktor nem mert szembeszálni Putyinnal az Ukrán állampolgárokért most hogy lerohanni készüli őket a szeretett diktátora!!
7/23 anonim válasza:
Egyébként az is csont gáz volt, amikor nyert az MSZP és egy liba hisztizett a telefonba, hogy hogyan fog holnap dolgozni menni...
8/23 anonim válasza:
A teljes szöveget hallottam. Egyetértettem vele. A kiforgatott, gusztustalan módon összevágott nem is csodálom, hogy nem tetszett sokaknak. Pont ez volt a zsírdisznó célja.
9/23 anonim válasza:
Én azt gondoltam hogy végre, valaki, aki szembe mer menni azzal a lefelé vezető úton, amibe eddig vezettek minket, magyarokat. Gyurcsány minden hibája ellenére én tisztelem becsülöm benne, hogy egy ausztriai színvonal irányába akarta vinni Magyarországot, talán ha nem akadályozzák, ma 2021-22-re ott is járnánk. Talán. Soha nem tudjuk meg.
10/23 anonim válasza:
Nem értettem, hogy miért háborodik fel mindenki? Először hallottam egy politikust őszintének lenni, bevallotta, hogy hazudtak, nem csináltak semmit. És ő ehhez nem akar asszisztálni. A nép pedig úgy döntött, hogy neki olyan kéne inkább, aki szeretne az ilyesmihez asszisztálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!