Mi a véleményed erről? -. -
JAJA ahogy az első válaszoló írja..
miért kell egy halottat bántani? :/
"miért kell egy halottat bántani? :/"
Én inkább az élőket félteném tőle, ők szembesülnek vele.
Néztem is, hogy hogy eltűnt a Mesterházy gyerek, mi lett vele, na ezek után azt hiszem ő is, mi is jobban jártunk volna, ha továbbra se tűnik elő.
Állandóan leírjátok az MSZP-t, aztán látszik, hogy hasmenésetek van, mert mégiscsak féltek a megerősödésétől :)
Nekik legalább van humoruk. És tudjátok, nem a humoros emberektől kell tartani, hanem azoktól, akik nem értik a humort...
Ennyire elszántak, vagy ennyire nincs mit veszíteniük?
"Orbán Viktor legalább nem csinál magából bohócot.."
De, csak akkor senkinek nincs kedve nevetni.
"Állandóan leírjátok az MSZP-t, aztán látszik, hogy hasmenésetek van, mert mégiscsak féltek a megerősödésétől :)
Nekik legalább van humoruk. És tudjátok, nem a humoros emberektől kell tartani, hanem azoktól, akik nem értik a humort..."
Spec én baloldaliként és Orbán-rühellőként írtam be, hogy ez úgy szánalom, ahogy van. Ez egy erőlködős jópofizás, nekem azt juttatta eszembe, mikor Torgyánt öltöztették be rappernek valami hülye TV-showban.
Humora anno Gyurcsánynak volt, aki ezt a táncolást szülinapi ajándékra, baráti poénra megcsinálta egyszer. Az egyszer poén volt, nem közönség előtt ripacskodott, nem erőlködős hakni volt, az egy kedves és jól megcsinált poén volt az ünnepeltnek, úgy ült a dolog. De így, hogy kiállok a pódiumra, és elökörködök, hogy mutassam, mennyire laza gyerek vagyok? Ugyan.
Fel kéne nőni, azért mert hülyét kapok az egyik oldaltól, nem fogok automatikusan lelkesen tapsolni a másik (még amúgy alapból még hozzám közelebb álló) oldal minden szánalmas baromságára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!