Ha az MZP-kormány igéretéhez híven legalizálja a könnyü drogokat, akkor nemzeti vagy uniós füves boltok lesznek?
Figyelt kérdés
2021. dec. 5. 10:49
1/7 anonim válasza:
Gondolom nemzeti, mivel uniós nincs és minden ország kéne hozzá
2/7 anonim válasza:
ígéretéhez híven? van erről valami hitelt érdemlő hivatalos forrás(a vadhajtások nem az) vagy ez csak valami újabb fidesztálib bullshit?
3/7 anonim válasza:
MZP nem fogja legalizálni a füvet.
Nem kéne narkósnak lenni és akkor nem lenne baj.
4/7 anonim válasza:
Én még nem is hallottam ilyesmiről, meg tudnád mutatni hogy mikor ígéri ezt meg? Az előválasztás előtt is követtem már, de nem emlékszek semmi drogokkal kapcsolatos kijelentésére
5/7 anonim válasza:
A Cannabisos Csíki chipsz megléte nem zavar téged? :D Jah, ha fideszes csínálja az nem gond, aki nem az már "libernyák drogos". Szemforgató, kettősmércéjű vagy.
6/7 anonim válasza:
Éppen hogy szigorítana a drogpolitikán (ami nekem személy szerint nem szimpatikus), szóval ne hazudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!