Ilyen infláció, benzinár, euró mellett a fidesz szavazók tényleg elhiszik, hogy jövőre győznek? Azt hiszik egy Gyurcsány filmnek meg a plakátoknak mindenki bedől?
10#
Gyurcsány nincs a miniszter elnöki jelöltek közt! Csak MZP meg az Orbán! Hogy kerül ide a nem átalakító műtét? A melegek nem ártanak csak a Fidesz! Ne is irkálj hülyeséget mert csak az írsz
Én 2017 körül kerültem vissza oda, ahonnan 2005-től esni kezdtem.
Köszönöm, egyszer elég volt.
A benzinnel meg mit akarsz?
Már 460 alatt is van!
Olvass többet, kérdezz kevesebbet!
Ostobának mondhatod! Sötét mint az éjszaka! Gyucsány is maradhatott volna miniszter elnök mert Orbán már azt a szintet bőven bőven túl lépte! De hát…😌 emberünk szerintem 12 sincs! Az ilyen idiotáknak is van szavazati jogaik! Akiknek fingjuk sincs semmiről!
#13, te nyígsz a benzinár miatt, csak lemaradtál
Nekem hibrid van, kb mindegy mennyi.
#14, a 12 éves nem szavaz, remélem te sem.
Hidd el senkit nem érdekel, te mit gondolsz.
Csak szolok, miniszterelnokot a Parlament valaszt es nem a valasztopolgarok. Tudja ezt Gyurcsany is, nem veletlenul mondta nem reg ugyanezt a kameraba. Semmilyen legitimitasa nincs MZPnek mint miniszterelnoknek.
En szívesen szavaznek az ellenzekre ha nem lenne benne Gyurcsany es a bolgár asszonya. Egyszer mar volt szerencsenk az amokfutasahoz es a bukasahoz. Kosz de en nem kerek belole.
Ha eljon a szent nap amikor eltakarodik a közéletből Gyurcsany, ahogy pl a bukott szocik tobbsege azonnal a Fidesz ellen fogok szavazni.
Vagyunk még jó páran akik hasonlóan gondolkodunk.
Szóval Feri a kezedben van Orbán sorsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!