A fideszesek miért románozzák le momentumosokat?
Figyelt kérdés
Mi köze a Momentum Mozgalomnak Romániához?2021. dec. 4. 20:40
31/49 A kérdező kommentje:
Inkább a hat párt állt be mögé. Akkor mondjuk Miskolc polgármestere, Veres Pál is a baloldali pártok "csicskája"? Ő független... Csakúgy, mint Márki-Zay.
2021. dec. 4. 21:42
32/49 A kérdező kommentje:
Van valami amit utálok ebben az oldalban, méghozzá azt, hogy az emberek anonim, névtelenül tudnak okoskodni. Mert így mindenkinek kinyílik a csipája. De tényleg :D
2021. dec. 4. 21:44
34/49 A kérdező kommentje:
Így van. Őt az emberek választották meg, és én hiszek benne, hogy ki tudja harcolni az igazságokat a pártok között. Rá van most a legnagyobb szüksége Magyarországnak. Egy olyan vezetőre, mint ő!
2021. dec. 4. 21:46
35/49 A kérdező kommentje:
#33 Én nem nagypofáskodom a kommentek között.:D Hanem normálisan kérdeztem, és próbáltam békére és megértésre inteni a külhoni magyarokat lenéző okoskodó kommentelőt.
2021. dec. 4. 21:48
36/49 A kérdező kommentje:
#33 De már én is felidegesítettem magam. Azt se tudom, hogyan jutottunk el a "baloldali csatlós" Márki-Zayig
2021. dec. 4. 21:51
37/49 anonim válasza:
A Jobbik 2018-ig kiállt a határon túli magyarokért, még radikálisabban, mint a fidesz.
Hány levélszavazatot kapott a külhoniaktól? 2ezet míg a fidesz 220ezeret. Megérte.
38/49 A kérdező kommentje:
#37 Na látod, az ilyenek idegesítenek, mint te. Hogy nincs empátiád. Hányszor kell még leírni, hogy mindegy kire szavaznak, mert igazából az számít, hogy végre ne érezzék kirekesztettnek magukat az országukból, amiben élnek, és az anyaországukból egyaránt. De már azt is leírtam, hogy az ottani médiát a Fidesz pénzeli. Nem is nagyon ismernek Orbánon és Gyurcsányon kívül senkit. De ez nem csak a külhoniakra igaz, hanem a Magyarországon élő elszigetelt, nyomorgó falusiakra. Nem kéne bántani őket, hogy ostobák, ha nem arra szavaznak, ami nekünk tetszik, hanem megértéssel fordulni feléjük.
2021. dec. 4. 21:56
39/49 A kérdező kommentje:
Akkor ez alapján az ilyesfajta gondolkodás alapján akár az általános választójoggal is szembemehetnél, 37-es...
2021. dec. 4. 21:58
40/49 anonim válasza:
Ha ennyire buták, hogy nem ismerik az internetet csak a helyi fideszes médiából tudnak tájékozódni, akkor nagyon sajnálom őket. De ez az ő hibájuk nem azoké, akik ezt a fejükre olvassák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!