Miért nincs szó arról, hogy kidobtak egy csomó Szputnyik oltást, mert lejárt? A telex, 444 mind kormánypárti ezek szerint?
#11 Bocs, ha letaglóz a hír, hogy a világ nem fekete és fehér. Nem vagyok felesküdött tagja egyik ellenzéki pártnak se, ahogy a Fidesznek sem. Sőt, most fogódzkodj meg, inkább jobboldali vagyok. Ennek ellenére nem szavaznék a Fideszre a bicskanyitogató korrupció és a jogállamiság lassú, de biztos leépítése miatt.
Csak mert nem keresek a kákán is csomót, mint te, még nem leszek Fideszes. Tudod, nem csak pártszavazók léteznek, akik hívő emberként mindent elhisznek választott pártjuk és istenük szavából, hanem gondolkodó emberek is, akik minden információt begyűjtenek, ellenőriznek, majd saját véleményt formálnak. Még, ha kevesen is maradtunk ezen az országon, de azét vagyunk még páran.
"Tudod, nem csak pártszavazók léteznek, akik hívő emberként mindent elhisznek választott pártjuk és istenük szavából"
Tudom, hogy nem csak ilyenek léteznek, ellenben te ilyen vagy. Máskülönben nem neveznéd kákán csomónak 200 ezer oltás kidobását, és nem próbálnád totál természetesnek beállítani, hogy a második oltást ki kell dobni, ha nem adják be. És mindezek mellett hasraütésszerű számokkal operálsz. Tudod miért 100 ezret mondtál be ne adott második oltásnak? Mert a valós szám jóval kisebb.
Te menthetetlenül Fideszes vagy.
Hátha nem volt világos az előző kommentemből:
A második oltás ugyanúgy elajándékozható, és ugyanúgy beadható második oltásként.
A fidesz úgy titkolózik és hazudozik mint egy kommunista kormány.kérdésekre sem hajlandóak válaszolni,bár nyilvánvaló hogy ilyen kérdéseket csak az ellenzéki sajtótól kapnak.
Jó, akkor fröcsögd az ostobaságodat az Orbán seggéből lógva. Gondolom erre van igényed.
"Azt a 100.000+ be nem adott második dózist"
Nem azért fejezem be a vitát veled, mert nem tudok érvelni, hanem mert KITALÁLT számokat hozol fel, ami megakadályozza az értelmes vitát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!