Ha a 3. oltáshoz kötik a védettségi kártyát, honnan fogják tudni, hogy megkaptam-e a 3. oltást?
Figyelt kérdés
2 oltásom van, a védettségi kártyámon nincs lejárati dátum. Ha 3 oltáshoz lesz kötve, honnan fogja tudni az iskolában a portás, vagy sporteseményen, buliban a bizti boy, ránézésre, hogy nekem megvan-e a 3. oltásom, ha ez a kártyán sehol nincs feltűntetve?2021. dec. 4. 08:59
11/15 anonim válasza:
Bármelyik telefon leolvassa neked a QR-kódot.
12/15 anonim válasza:
Ez maradjon annak a gondja, akit érdekel, hogy megkapták-e a vizsgált személyek a löttyöt. Ha vádolsz valamivel, - már pedig ennek az üzenete az, hogy oltatlansággal vádolnak, - akkor neked kell bizonyítanod a vádpontokat, nem nekem, aki tudja az igazságot!
13/15 anonim válasza:
Ott van a tacepao, amit a döféskor kapsz, - azon rajta van, hogy mit és melyik szemgolyódba fröcsköltek.
14/15 anonim válasza:
fent van az app a felhőben, te is le tudod tölteni a telefonodra és tudod használni.
semmit nem kell telepíteni, az meg, hogy legyen mindenkinél, akinek ellenőriznie kell egy telefon, nem egy megugorhatatlan feladat. (főleg, hogy már lassan a piaci kofánál is van, mert kell a (bank)kártyaolvasóhoz, ami szintén van nála...)
15/15 anonim válasza:
Lefotózom a kártyán lévő kódot és máris kiderül. Egy mezei okostelefon is képes egy QR kódot leolvasni, ami ma már szinte mindenkinek ott van a zsebében. Semmi extra nem kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!