Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is örülne, ha soha nem...

Más is örülne, ha soha nem érne véget a járvány és mindig korlátozások lennének?

Figyelt kérdés
Nekem mindegy, úgy se megyek soha sehova, minek? De jót szórakozom a vergődő viszketőseggű gyökereken, akik nem bírnak megülni.😂 🤣
2021. dec. 3. 21:47
A kérdező szavazást indított:
örülnék
nem 🤬
35 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%
Most milyen érdemleges korlátozás érvényes Magyarországra? Nincs kijárási, meg semmi olyasmi. Még a védettségi kártyás dolog sincs széleskörben visszahozva. 🤷‍♂️
2021. dec. 3. 21:54
 2/17 anonim ***** válasza:
79%
Én is örülök annak, hogy mindent a covid-ra lehet fogni. Pl nincs kedvem bejárni a munkahelyemre, kérhetek home office-t, mert félek a koronavírustól. Félek a legújabb mutánstól, ami állítólag meg fog ölni mindenkit. Ennyi.
2021. dec. 3. 21:56
 3/17 anonim ***** válasza:
59%

Ja, meg ez a duma is a kedvencem: "Új mutánst fedeztek fel a tudósok xy országban, aggodalomra ad okot, könnyen kijátszhatja az oltott immunrendszert is"

Ez a kedvencem, mert így mindig rettegésben lehet tartani az embereket ^^

No nem mintha én be lennék oltva mert kamu az egész covid, de másokat lehet ijesztgetni vele.

2021. dec. 3. 21:58
 4/17 anonim ***** válasza:
35%
4! Tudod mi a vicc, hogy amikor majd elkapod, és szenvedsz vele vagy kórházba kerülsz, rosszabb esetben bele is halsz akkor már késő lesz rájönni, hogy ez a "kis nátha" valódi. Én RENGETEG korábban oltásellenes, meg ilyen konteós vírustagadót ismerek, akik ma már valósággal rettegnek a covidtól, persze ehhez az kellett, hogy az egyiket intenzíven kezeljék, másiknak belehaljon az oltatlan nővére, harmadik meg anyját-anyát elveszítse a "kis náthában". Csak látod ők ilyenek voltak mint te pár hónapja, ma meg WC-re i maszkban jár az egyik, ha egyedül van! -tudom mert mondta...
2021. dec. 3. 22:03
 5/17 anonim ***** válasza:
55%
Én azt akarom, hogy Doktor Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Úrnak teljhatalma legyen.
2021. dec. 3. 22:06
 6/17 anonim ***** válasza:
29%

5-ös

Ó jaj rettegek! Ahogy nap mint nap látom a hírekben azt a sok egészséges fiatalt aki belehal, hát ez szörnyű.

Ja nem... csak 80 fölötti többszörösen haldokló krónikus betegeket olvasok, akik valószínűleg oltottak is.

2021. dec. 3. 22:08
 7/17 anonim ***** válasza:
14%
Milyen jarvany? :) Korlatozas? :) En csak korlatozottsagot latok, de nem erdekel :)))
2021. dec. 3. 22:11
 8/17 anonim ***** válasza:
19%

Tegyük a szívünkre a kezünket! Ki nem örülne, ha örökre csak a nappaliig kellene menni dolgozni, 10-ig lehetne aludni lelkiismeretfurdalás nélkül, nem menne az idegeire az idióta munkatárs/diáktárs stb.??!!

Az már más kérdés, ha nem csak a szívünkre, hanem az agyunkra is hallgatunk, meglátjuk a szintén sok árnyoldalt és rossz dolgot is.

2021. dec. 3. 22:14
 9/17 anonim ***** válasza:
60%
Nincs is valódi korlátozás, csak valódi korlátoltság egyes emberek fejében.
2021. dec. 3. 22:55
 10/17 anonim ***** válasza:
Csak ha mindenki kinyúvadna és enyém lenne a teljes bolygó.
2021. dec. 3. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!