Simon András ATV műsorvezető MZP stábjához csapódik, újabb bizonyíték az ATV "független" szemléletéhez?
Figyelt kérdés
Nem véletlen a folyamatos alákérdezés az ellenzéki kádereknek ezek szerint2021. dec. 3. 19:14
1/7 anonim válasza:
ATV már vagy 50 éve köztudottan izraeli. Most akkor a zsidókat gyanúsítod szélsőbaloldalisággal? Nem vagy te kicsit se antiszemita?
2/7 anonim válasza:
Szerintem is ez egy újabb bizonyíték, hogy az ATV próbál független maradni, hiszen Simon András a napokban távozik is az ATV-től.
5/7 anonim válasza:
Sándor miért a Fideszt támogatja akkor?
Nem érdekel annyira, nem követem, van ott asszem ez is az is…
6/7 molnarmarcell21 válasza:
Szerintem az ATV-t sosem vádolták pártatlansággal.
7/7 anonim válasza:
Nem értem, mire ez a nagy hőbörgés. Az ATV messze a legnézhetőbb és legvállalhatóbb tv az összes közül. Az, hogy Sándor kit támogat, nem tartozik a tv-re. Az csak legyen az ő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!