Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A vakcinakudarc után nincs...

A vakcinakudarc után nincs más esélyünk a covid ellen, mint a lakosság teljes elvidékiesítése, nagyvárosok kiürítése?

Figyelt kérdés

A maszk nem használt (kilőve). A vakcina sem használt (kilőve).

Nem maradt más fegyver a covid ellen, mint amivel a régi nagy járványokat mint a pestis, sikerült megállítani? Ez nem más mint a városok teljes elhagyása, az egész társadalom vidékre költözése, és távolságtartás. Pl. egy buszon max 10-en utazhatnak, a tömeg gyárakat bezárni, helyette kézműves munkát bevezetni. A mezőgazdaságot újraéleszteni stb.

Drámainak és túlzónak hangzik, de régebben is csak így sikerült legyőzniük a világjárványokat. Más fegyver egyszerűen nem működött, ahogy most sem.

2021. dec. 3. 18:08
1 2 3
 21/22 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Béci, nem tudom mégis milyen választ vártál. Az általam leírt tényeket nem cáfoltad meg, helyette témát váltottál. 🤷‍♀️"

Vak és buta embereknek tökmindegy mit ír az ember, ők akkor is a saját kis félremagyarázott "igazságukat" fogják tényként kezelni. #15-ben leírtam, hogy miért, ezekszerint vagy nem olvastad el, vagy nem értetted meg, vagy szándékosan ignorálod.

2021. dec. 5. 09:28
 22/22 anonim ***** válasza:
#21 Megint keversz minket ezekszerint. Én vagyok a Great Resetes. A 15-ös válaszod nem nekem szólt.
2021. dec. 5. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!