Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A vakcinakudarc után nincs...

A vakcinakudarc után nincs más esélyünk a covid ellen, mint a lakosság teljes elvidékiesítése, nagyvárosok kiürítése?

Figyelt kérdés

A maszk nem használt (kilőve). A vakcina sem használt (kilőve).

Nem maradt más fegyver a covid ellen, mint amivel a régi nagy járványokat mint a pestis, sikerült megállítani? Ez nem más mint a városok teljes elhagyása, az egész társadalom vidékre költözése, és távolságtartás. Pl. egy buszon max 10-en utazhatnak, a tömeg gyárakat bezárni, helyette kézműves munkát bevezetni. A mezőgazdaságot újraéleszteni stb.

Drámainak és túlzónak hangzik, de régebben is csak így sikerült legyőzniük a világjárványokat. Más fegyver egyszerűen nem működött, ahogy most sem.

2021. dec. 3. 18:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
51%
Kiváncsi vagyok, mikor fogják a fertőzötteket elégetni. A sok birka meg hajbókolna, hogy helyes.
2021. dec. 3. 19:19
 12/22 anonim ***** válasza:
77%
A hiszti befejezése az esélyünk. PCR teszteket kukázni, ellátásokat visszaállítani, pánikkeltést betiltani, mindjárt vége a járványnak. Nem tűnik fel senkinek, hogy azokban az országkban ahol a legnagyobb mocsokban élnek az emberek de nincs semmiféle propaganda és pánikkeltés ott nincs probléma a covid miatt? Afrika a 3% oltottságával sehogy nem akar elkezdeni kihalni?
2021. dec. 3. 19:48
 13/22 Koplárovics Béci ***** válasza:
18%
#12: a 2009-es válság idején NAGYON hasonló agymenésekkel volt tele az internet a TNWO-ról. Abból sem lett semmi. A legtöbb konteós már nem is emlékszik rá.
2021. dec. 3. 20:05
 14/22 anonim ***** válasza:
77%
#15 A 12. válaszomban tényeket közöltem. A tények meg nem lehetnek konteók.
2021. dec. 3. 20:24
 15/22 Koplárovics Béci ***** válasza:
22%

#14: Két választ töröltek, így a "Great resetes" #10-nek írtam, amit #13-ban írtam.

Neked annyi, hogy ha az afrikai élet bejött, szerintem tárt karokkal várnak. Mondjuk igen, az feltűnő, hogy olyan helyeken, ahol gyakorlatilag nincs egészségügy, ott nincsenek pozitívnak jelentett esetek. Mint ahogy tulajdonképpen tesztek sincsenek, úgy meg nehéz. Legalább annyival fejlettebbek, hogy nem távolsági betegségmegállapítást használnak. Plusz arrafelé elég szellősen élnek. És most akkor vissza az első hónapokba, hogy hogyan is terjed könnyebben és nehezebben egy fertőzés? Az első "védekezés" az volt, hogy szellőztess. Na. Afrika nagy részén nem kell. Gyakran nincs mit kinyitni. Eleve nincs olyan. Többek közt...

2021. dec. 3. 23:00
 16/22 anonim ***** válasza:
#15 Én vagyok a Great Reset-es, ha már így fogalmazol. A 13-as válaszod nekem szólt, amire a 14-esben reagáltam is.
2021. dec. 3. 23:26
 17/22 Koplárovics Béci ***** válasza:
23%
Ja, hogy az egy válasz arra. Nem tűnik annak.
2021. dec. 4. 07:23
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy mi a megoldás a kovid ellen de én biztosan Orbánra szavazok 2022 ben.
2021. dec. 4. 18:36
 19/22 anonim ***** válasza:

Lehet hogy az omikron kiszorítja a többi variációt:

[link]

„Teljesen eltérő és sokkal enyhébb tüneteik voltak, mint azoknak, akiket korábban kezeltem” – mondta el a Telegraphnak az omikronnal fertőzött betegeiről Angelique Coetze.

2021. dec. 4. 19:23
 20/22 anonim ***** válasza:
Béci, nem tudom mégis milyen választ vártál. Az általam leírt tényeket nem cáfoltad meg, helyette témát váltottál. 🤷‍♀️
2021. dec. 5. 00:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!