A vakcinakudarc után nincs más esélyünk a covid ellen, mint a lakosság teljes elvidékiesítése, nagyvárosok kiürítése?
A maszk nem használt (kilőve). A vakcina sem használt (kilőve).
Nem maradt más fegyver a covid ellen, mint amivel a régi nagy járványokat mint a pestis, sikerült megállítani? Ez nem más mint a városok teljes elhagyása, az egész társadalom vidékre költözése, és távolságtartás. Pl. egy buszon max 10-en utazhatnak, a tömeg gyárakat bezárni, helyette kézműves munkát bevezetni. A mezőgazdaságot újraéleszteni stb.
Drámainak és túlzónak hangzik, de régebben is csak így sikerült legyőzniük a világjárványokat. Más fegyver egyszerűen nem működött, ahogy most sem.
#14: Két választ töröltek, így a "Great resetes" #10-nek írtam, amit #13-ban írtam.
Neked annyi, hogy ha az afrikai élet bejött, szerintem tárt karokkal várnak. Mondjuk igen, az feltűnő, hogy olyan helyeken, ahol gyakorlatilag nincs egészségügy, ott nincsenek pozitívnak jelentett esetek. Mint ahogy tulajdonképpen tesztek sincsenek, úgy meg nehéz. Legalább annyival fejlettebbek, hogy nem távolsági betegségmegállapítást használnak. Plusz arrafelé elég szellősen élnek. És most akkor vissza az első hónapokba, hogy hogyan is terjed könnyebben és nehezebben egy fertőzés? Az első "védekezés" az volt, hogy szellőztess. Na. Afrika nagy részén nem kell. Gyakran nincs mit kinyitni. Eleve nincs olyan. Többek közt...
Lehet hogy az omikron kiszorítja a többi variációt:
„Teljesen eltérő és sokkal enyhébb tüneteik voltak, mint azoknak, akiket korábban kezeltem” – mondta el a Telegraphnak az omikronnal fertőzött betegeiről Angelique Coetze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!