Támogatnátok, hogy egy férfit, aki transzneműnek vallja magát engedjék be a női mosdóba?
#8 Ez annyiból nem releváns, hogy oda az megy, aki akar. Munkahellyel nem ez a helyzet.
Az más kérdés, hogy lehetne egy piszoár a férfiaknak, és külön közös fülkés mosdó, amit a használó magára zár, és mindegy ki zárja magára a szomszéd fülkét. A mai magyar mentalitásba ez nem fér bele, és még nem jártam olyan országban, ahol ezt alkalmaznák.
A szexuális orientáció nem határozza meg a nemed.
Amúgy meg:
Állva akar pisilni: férfi wc
Ülve akar pisilni: női wc
Szubjektíven meg én mint férfi nem örülnék ha a klotyóban ilyen transz-izékkel kéne együtt pisilni a piszoárnál. Menjen be az ajtósba, csukja magára, intézze ott. Az a kutyát nem érdekli, hogy ott bent hogy és mivel csinálja.
Ennyi erővel ha egy pedo kitalálja, hogy ő gyereknek érzi magát, hogy kijátssza ezt a túlérzékenyített PC balos, libsi LMBTQP világot akkor engedjék be a gyerek mosdóba..?
Vagy ha én kutyának érzem magam akkor a kutya kenelbe?
Egy férfi aki nőnek képzeli magát miért mehetne női öltözőbe ?
Én nem engedném, ugyanakkor annyira ritka az ilyen eset,hogy tulajdonképpen leszarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!