Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha tettem érem Karácsony...

Ha tettem érem Karácsony Gergelyt, ahogy autóval szabálytalankodik, feltartóztathatom és kihívhatom rá a rendőrséget?

Figyelt kérdés

Felháborítónak tartom, hogy mit nem enged meg magának! 🤬

Ha én buszsávban közlekednék, biztos jönne a bírság!

2021. dec. 3. 11:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
97%
Bűncselekmény esetén tartóztathatsz fel szinte bárkit, amiről te beszélsz kérdező, az csak szabálysértés. Utána kéne nézned kicsit a dolgoknak, mert úgy látom, azt se tudod merre vagy arccal.
2021. dec. 3. 12:29
 12/22 anonim ***** válasza:
78%
4# "koszlott proli":)))
2021. dec. 3. 13:00
 13/22 anonim ***** válasza:
70%

És amíg itt megy Karácsony lejáratása azért, mert a sofőr buszsávban haladt, addig orbán békésen szotyizik, mert megteheti, mert nem azzal foglalkozunk, hogy a világon lakosságarányosan Magyarországon halnak meg a legtöbben, és az Orbánkormány semmit nem csinál, ellene, csak hazudozik, megosztja a népet, gyűlöletkampányt folytat.

Köszönjük, hogy ehhez asszisztálsz.

2021. dec. 3. 13:38
 14/22 anonim ***** válasza:
72%
asszisztál? aktívan részt vesz benne
2021. dec. 3. 13:50
 15/22 A kérdező kommentje:
#13 Ha bármi további korlátozás lenne, akkor meg azért vonyítanátok. Meg kell nézni a sok hígagyú oltásellenes kommentjét itt, és akkor már lehet érteni szerintem a halálozási adatokat.
2021. dec. 3. 14:00
 16/22 anonim ***** válasza:
72%

#15 Na erről beszélek!

Szerintem kormánynak első kellene, hogy legyen az emberélet, mindent, de mindent megtenni azért, hogy megelőzze és megmentse az embereket, aztán a sokadik probléma csak az, hogy az ezzel kapcsolatos konfliktust kezelje.

Orbán viszont nem tesz semmit, beszél össze-vissza, azon dolgozik, hogy megossza a népet, egymásnak ugrassza őket minden szinten, és akkor ő nyugodtan leszarhat mindent, mert az emberek egymással marakodnak ahelyett, hogy számonkérjék a 3 ciklusos semmittevésért. 12 év kétharmad, szinte totális fideszes többségű önkormányzattal, mindenhol fideszesek vannak kulcspozícióban, tehát minden lehetősége meg volt adva arra, hogy történelmi léptékű gazdasági és egyéb fellendülést csináljon Magyarországon, de nem. És erre nem mentség sem Gyurcsány, sem COVID, sem Soros, sem migráns. Nem tudsz három olyan dolgot mondani, ami maradéktalanul jó lett volna, és kétharmad kellett volna hozzá, viszont számtalan van, amit elmulasztottak, pedig lehetőségük lett volna hozzá.

Van rajta bőven mit számonkérni, de ő csak megosztja az embereket:

aktívkorú - nyugdíjas

vidéki - budapesti

illiberális - liberális

keresztény - nem keresztény

értelmiségi - fizikai munkás

határon túli - határon belüli

gazdag - szegény

házas - szingli

klímaszkeptikus - környezetvédő

sorolhatnám még a végtelenségig!

és a legújabb:

oltás párti - oltásellenes

És ameddig itt a kisemberek veszekednek egymással, addig ő a haverjaival szétlopja az országot, cserben hagyja a hazát (miközben a haza megmentőjeként tetszeleg), és ha mégis számon kérik valami kivételes helyzetben, akkor csak viccelődik, de felelősséget nem vállal soha semmiért.

1848-ban felelős kormányért ontották a hőseink a vérüket, nem ezekért a semmirekellőkért, az '56-os hősök is a többpártrnedszerért és a demokráciáért harcoltak, nem azért, vörösdiktatúra helyett narancsdiktatúra legyen.

2021. dec. 3. 14:30
 17/22 anonim ***** válasza:
22%

#16!

Sorolhatod a végtelenségig, attól még hülyeség marad. Ezt a megosztást éppen ti csináljátok.

Ti ukránozzátok le a határon túli magyarokat.

Ti rinyáltok, ha a családosok támogatást kapnak. Ti mondjátok ilyenkor azt, hogy megosztják az emberekt.

Ti kezdte el rinyálni, ha adókedvezményt kap valaki, ti rinyáltok, hogy a gazdagokat támogatja a kormány. Miközben ti is tudjátok, hogy gyakorlatilag a munkát jutalmazza.

Én is sorolhatnám, hogy miért ti osztjátok meg a társadalmat. Hiszen ez a ti érdeketek. Ha valaki kap, akkor azonnal azt akarjátok elérni, hogy a többiek rosszul érezzék magukat. Ez a ti érdeketek. És még van pofátok azt mondani, hogy a kormáyn osztja meg a társadalmat.

2021. dec. 3. 15:07
 18/22 anonim ***** válasza:
51%
A "bibi" ott kezdődik, hogy nem tud vezetni ez a szerencsétlen! A többit csak ezt követően lenne értelme feszegetni!
2021. dec. 4. 14:51
 19/22 anonim ***** válasza:
65%

#18!

Egészen pontosan autót sem tud vezetni.

Mert egy vezető mindig felelős a beosztottjért.

2021. dec. 4. 15:32
 20/22 anonim ***** válasza:
56%

Ha tetten érem Orbán VEktort, hogy lop, akkor feltartóztathatom, és kihívhatom a rendőrséget?

Ha tetten érem Selmecigabit, hogy kiflit lop, akkor feltartóztathatom, és kihívhatom rá a rendőrséget?

Na jó... és ha nem én, akkor a Tesco biztonsági őre? Vagy inkább kirúgják, és még selmikétől kérnek bocsánatot? Csak mert mentelmi jogra hivatkozik?!

Ha tetten érem azokat a fideszeseket, akik megszegik a maszkviselési szabályt, akkor mi van?

És azzal a fideszessel mi van, aki megszegi a hatósági karantént, mert igazoltan COVID-os, és bemegy a parlamentbe szavazni?

Szerintem ezek mind nagyobb botrányok, mint hogy Karácsony sofőrje éppen milyen sávban vezet,

2021. dec. 4. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!