Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Erre mi szükség van? Ha a...

Erre mi szükség van? Ha a melegek áldozatok, miért csinálhatnak ilyet?

Figyelt kérdés

[link]

Én nem vagyok vallásos, de azért vannak jelképek amiket fontosnak érzek (úgy látszik a melegek is).

2021. dec. 3. 09:06
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

10 - helyette Meseország mindenkiét gondolom.

Amúgy az éplelkűeknek szóló 444-Telex sajnos nem számol be ilyen hírekről, nekik csak a valós hírek a fontosak pl. arról, hogy megvertek ké meleg orvost, akikről aztán kiderült, hogy nem is azért verték meg őket, mert melegek.

2021. dec. 3. 11:55
 12/22 anonim ***** válasza:
20%
részvétem ha a prosti srácok neked alap
2021. dec. 3. 12:31
 13/22 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy alap te idióta, de megnevezhetsz akkor egy számodra hiteles hírforrást, halljuk.
2021. dec. 3. 13:31
 14/22 anonim ***** válasza:
60%
téged minősít az is hogy egyből idiótázol
2021. dec. 3. 13:36
 15/22 A kérdező kommentje:
:D
2021. dec. 3. 13:58
 16/22 anonim ***** válasza:
33%
Undorító ez a kép, ez az LMBTQ-s seggfej pedig egy igazi patkány. Itt arról van szó, hogy ez az LMBTQ-mozgalom tele van képmutató, hazug patkányokkal, akik hatalmat akarnak, provokálni akarnak, nem megértést várnak el, aztán eljátsszák a szegény áldozatot, mint itt is az egyik hozzászóló. Undorító, képmutató alakok, akiknek kívánom, hogy minél rosszabb legyen.
2021. dec. 5. 20:36
 17/22 A kérdező kommentje:
16: szívemből szóltál.
2021. dec. 5. 21:36
 18/22 anonim ***** válasza:
55%
Egy normális világban ezt az LMBTQ-nagykövetet kirúgnák, de most sajnos olyan világot élünk, hogy azokra szállnak rá, akik kritizálni merik az ilyeneket.
2021. dec. 6. 20:46
 19/22 A kérdező kommentje:

18: sőt normális világban maga az LMBT rúgná ki ezt a nagykövetét.

De van-e egy normális világban egyáltalán LMBT?

2021. dec. 6. 22:53
 20/22 anonim ***** válasza:

Mivel nem az LMBT vette fel hanem vagy önjelölt vagy valami politikus tette meg nagykövetnek, így nem is rúghatják ki. :'D

És igen létezik. Mivel attól mert nem passzolsz bele a tömeg sablonba a szexuális irányultságoddal attól még ugyan annyi emberi jogod van. Az más kérdés, hogy a radikálisok mennyire más útra terelték már a jogi mozgalmat.

És hidd el, ez természetes dolog és nem döntés kérdése. Vagy több állatfaj is eldönti, hogy ő most meleg lesz? Kétlem. (Mert nem csak az embernél lett kimutatva a homoszexuális hajlam.)

2021. dec. 7. 01:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!