Orbán Viktor kitől tanulta a Demokráciát?
Figyelt kérdés
mivel a magyar történelemben nincs túl sok hagyománya...Horthy majd Rákosi után jött a Kádár diktátoroktól nem igen lehet mintát venni. Szóval Se Amerika se A Nyugat nem tudja érveléseik szerint, akkor talán Oroszország vagy Kína jobban tudja?2021. dec. 3. 00:14
2/19 anonim válasza:
Ő arra a magyar néplélekre rezonál, amit az általad említett emberek politikája okozott a magyar embereknek öröklésül. Egyébként ő többször hivatkozik Margaret Teacher-re /remélem jól írtam a nevét/
3/19 anonim válasza:
bocsánat, Pozsgay grófúr elvtárstól
5/19 anonim válasza:
A Bibó István szakkollégiumban?
😁
Aztán az Oxfordi egyetem politikai filozófia szakàn?
Mégis?
7/19 anonim válasza:
Nem tudom, feltűnt-e, hogy a demokrácia keletről, Görögországból való.
A demokrácia kb. 2500 éves történetében a 42 évnyi kommunista diktatúra nem számottevő.
10/19 anonim válasza:
Sorostól. Mivel az ő egyetemére járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!