Aki meleg, az már egyből "LMBTQ ember" is?
A kérdést szerintem lezárhatjuk azzal, hogy csak azért, mert az LMBTQ szeret az összes meleg nevében beszélni, az még nem jelenti, hogy az össze meleg ezt is gondolja, vagy akár tagja lenn az LMBTQ-nak.
Azzal érvelni igen nevetséges és együgyű dolog, hogy az LMBTQ csak egy betűszó, hiszen világszintű szervezetről van szó, közös zászlóval, ideolóviával (gender), rendszeresen szervezett eseményekkel, stb.
Másfelől, ha csak egy betűszó lenne, akkor lehetetlen lenne tartozni is hozzá.
ma 08:24
Nincs LMBT-szervezet. LMBT-ügyekkel foglalkozó szervezetek vannak. Az LMBT nem egy szervezet neve.
Ha tehát van valaki, aki csinál egy mozgalmat FHF néven (fehér heteró férfiak), akkor én onnantól automatikusan tagja vagyok a csoportnak, és felelősséggel tartozom és számonkérhető vagy azért, amit a mozgalom tesz, hiába, hogy engem meg sem kérdeztek soha, hogy akarok-e csatlakozni.
Ne legyél ostoba.
ma 08:33
Az LMBT nem is egy mozgalom. Az LMBT egy betűszó. Vannak LMBT-mozgalmak, vannak LMBT-ügyekkel foglalkozó szervezetek. Ha egy bevett betűszó lesz az FHF, akkor igen, minden fehér, heteró férfi bele fog tartozni.
De ha nekem nem hiszel, akkor itt a Wiki:
"Az LMBT betűszó a nemzetközi szóhasználatban elterjedt LGBT magyar fordítása. A rövidítés feloldása: Leszbikusok, Melegek, Biszexuálisok, Transzneműek. Az elnevezés ezen szexuális és nemi rétegek összefoglaló megjelölésére használatos."
Az nem a 17 hibája, ha nem akarod megérteni amit ő leír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!