Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek mikorra erősödik...

Szerintetek mikorra erősödik meg újra az MSZP?

Figyelt kérdés
2010. szept. 5. 17:42
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
48%
Nyugi 51%, dőlj hátra és lazíts...
2010. szept. 5. 18:49
 12/29 anonim ***** válasza:
65%
Nem fog.
2010. szept. 5. 18:53
 13/29 anonim ***** válasza:
42%
2014-ben még Jobbik-Fidesz kormány lesz, az MSZP és az új SZDSZ nehezen fogja visszaszerezni a bizalmat
2010. szept. 5. 19:05
 14/29 anonim ***** válasza:
36%

18.48. Nagyon szép,amit felsorolsz. De hiányzik belőle,amit a Fidesz csinált az előző kormányzása alatt.

Orbán bagóért vette a feleségének a tzokaji szöllőt,és adott neki még 40 milla vissza nem térítendő támogatást is! Az Állami Gazdaságokat bagóért adta a Magoszos nagygazdáknak, a vele járó több millió vissza nem térítendő állami támogatással együtt!

A Szécheny-tervből pedig,legalább is mifelénk,csak az kapott, aki letejelt belőle 10-20 %-ot! Városunkat több,mint 100 millával károsította meg a Fidesz-önkormányzat. ZRT-t és KFt-t alapított,hogy félm illás állása legyen a havernak( aki még sikkasztott is,többet,mint Zuschlag,még sincs semmi baja belőle),vagy legyen félmillás állása az egyik képviselő leánykájának!.

Orbán pedig állandóan feljelentgette,lejáratta az EU

-ban az országunkat! Semmivel sem különb,mint szerin ted Göncz Kinga!

Az ország gazdasági állapotáért pedig az elmult 20 év a felelős,nem csupán az MSZP.

Nem tudom,hogy az MSZP vagy más párt lesz-e a jövőben. De egy-két év múlva az ország kétharmada fogja visszasírni az elmúlt 8 évet!

Igaz,hogy ez sem volt jó,de a következők még rosszabbak lesznek.

2010. szept. 5. 19:12
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, hogy szinte mindenki úgy gondolja, ahogy én is, hogy az MSZP soha nem fog visszajönni. Arra a sorsra jutnak, mint az MDF. 94-ig ők kormányoztak, majd hatalmasat buktak, de még a tehetetlenségi erő folytán ők voltak a következő parlamentben a legnagyobb ellenzéki párt. Aztán gyakorlatilag megszűntek. (Most az részletkérdés, hogy pár százalékkal még éppen bejutottak vagy sem.) Most az MSZP is okozott akkora sokkot mint 90-94-ben az MDF. Innen már nincs visszaút, pláne nem Lampert Mónikával meg mondjuk az újra felfedezett Török Zsolttal.

Én inkább arra vagyok kíváncsi, ki jön a helyükbe, lesz-e valamilyen életképes új baloldali erő. Mert nekem az a teóriám, hogy a FIDESZ hatalmasat fog bukni, ha más nem, a nemzetközi pénzvilág térdre kényszeríti, és akkor nem mindegy, ki veszi át a kormányzást.

2010. szept. 5. 19:14
 16/29 anonim ***** válasza:
67%
Bikicsunájjal? Elvtársazással? Ilyen kampánynyitó után, ha csak ennyire futja tőlük, 2014-ben már az 5 %-ért fognak küzdeni.
2010. szept. 5. 19:15
 17/29 anonim ***** válasza:
53%
Igazából sok MSZP-s már csak azért szavaz rájuk, mert utálják "Viktor királyt". Lehet, hogy ő is lopott feleannyit, meg "király", de legalább kiállt az országért is, az ország jövőjéért az IMF-fel, bankokkal szemben, és nem adósította el az országot, csak hogy legközelebb rá szavazzanak.
2010. szept. 5. 19:21
 18/29 anonim ***** válasza:
62%
Remélem soha. Lassan kihal a gárda, meg a gyerekeik is kiöregszenek, és eltűnik. Esetleg 50 év múlva nosztalgiával felélesztik, mint a Kisgazdapártot.('47/'90)
2010. szept. 5. 19:26
 19/29 anonim ***** válasza:
60%
Azért az IMF-el és a bankokkal még nics lefutva az utolsó kör! Csak az önkormányzati választásokig nagy a Fidesz mellénye! Várjuk ki a végét!
2010. szept. 5. 19:39
 20/29 anonim ***** válasza:
70%
Egy kis szociális demagógiával hamarosan,én jövő tavaszra teszem mert addigra felejtenek majd az emberek és addigra ki fognak ábrándulni a Fidesz kormányból.
2010. szept. 5. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!