Szerintetek mikorra erősödik meg újra az MSZP?
18.48. Nagyon szép,amit felsorolsz. De hiányzik belőle,amit a Fidesz csinált az előző kormányzása alatt.
Orbán bagóért vette a feleségének a tzokaji szöllőt,és adott neki még 40 milla vissza nem térítendő támogatást is! Az Állami Gazdaságokat bagóért adta a Magoszos nagygazdáknak, a vele járó több millió vissza nem térítendő állami támogatással együtt!
A Szécheny-tervből pedig,legalább is mifelénk,csak az kapott, aki letejelt belőle 10-20 %-ot! Városunkat több,mint 100 millával károsította meg a Fidesz-önkormányzat. ZRT-t és KFt-t alapított,hogy félm illás állása legyen a havernak( aki még sikkasztott is,többet,mint Zuschlag,még sincs semmi baja belőle),vagy legyen félmillás állása az egyik képviselő leánykájának!.
Orbán pedig állandóan feljelentgette,lejáratta az EU
-ban az országunkat! Semmivel sem különb,mint szerin ted Göncz Kinga!
Az ország gazdasági állapotáért pedig az elmult 20 év a felelős,nem csupán az MSZP.
Nem tudom,hogy az MSZP vagy más párt lesz-e a jövőben. De egy-két év múlva az ország kétharmada fogja visszasírni az elmúlt 8 évet!
Igaz,hogy ez sem volt jó,de a következők még rosszabbak lesznek.
Érdekes, hogy szinte mindenki úgy gondolja, ahogy én is, hogy az MSZP soha nem fog visszajönni. Arra a sorsra jutnak, mint az MDF. 94-ig ők kormányoztak, majd hatalmasat buktak, de még a tehetetlenségi erő folytán ők voltak a következő parlamentben a legnagyobb ellenzéki párt. Aztán gyakorlatilag megszűntek. (Most az részletkérdés, hogy pár százalékkal még éppen bejutottak vagy sem.) Most az MSZP is okozott akkora sokkot mint 90-94-ben az MDF. Innen már nincs visszaút, pláne nem Lampert Mónikával meg mondjuk az újra felfedezett Török Zsolttal.
Én inkább arra vagyok kíváncsi, ki jön a helyükbe, lesz-e valamilyen életképes új baloldali erő. Mert nekem az a teóriám, hogy a FIDESZ hatalmasat fog bukni, ha más nem, a nemzetközi pénzvilág térdre kényszeríti, és akkor nem mindegy, ki veszi át a kormányzást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!