Az normális dolog, hogy Fideszes körök magánnyomozókat bíznak meg ellenzéki politikusok megfigyelésével?
Hölgyeim és Uraim, a #11-es remekül bemutatta azokat az embereket, akik nem tudják, hogy mi a különbség 300 millió és 1 milliórd között.
Na, hát őket nem kell komolyan venni.
Hölgyeim és Uraim, a #12-es remekül bemutatta azokat az embereket, akiknek nincs érvük, ezért bedobnak egy számot - mindenféle alátámasztás nélkül -, hogy eltereljék a figyelmet.
Na, hát őket nem kell komolyan venni.
Te dobtál be számokat, pont arról szól a kommentem, hogy kijavítalak.
Kizárólag abból lehet kiindulni, ami a sajtóban megjelent. Ez az 300 milliós összeg volt.
Most vagy nem tudod, hogy mi a különbség a 300 millió és 1 milliárd között.
Vagy random azt hazudtad, hogy 1 milliárdot költöttek.
Döntsd el, hogy melyik miatt szeretnéd, hogy az emberek gerinctelennek tartsanak téged. :)
Amúgy meg, az hogy felhívom a figyelmed arra, hogy hazudsz adatokról, az érv. :)
#15!
Az emberek (tehát nem te) akkor fognak gerinctelennek nevezni, ha valóban hazudnék. Tehét nem fognak. Ha te annak nevezel, akkor az csak elismerés. :)
Nekem lenne kínos, hogy bármiben is egyetértenénk.
Hogy a sajtó - ami valószínűleg a függetlenobjektív sajtót jelenti nálad - mit ír, az nem releválns. Utána lehet nézni, a FB reklámoknál, hogy ki mennyit költött. KariGerinél ez kicsit nehéz, mert három hirdetői acc is tartozik hozzá, de csak a 99-essel költött 1 milliárd felett. Igaz, hogy ebben benne van a kampány előtti időszak is, de ez a 99-es dolgot kifejezetten a kapmányára hozta létre és ebben az időszakban költötte a legtöbbet.
Az elmúlt 3 hónapban 79 milliót költött, az utóbbi hónapban 80 ezret. Tehát kb. 1000x-es volt a kötése a kampány alatt. Ha megnézes a naptárat (és tudod is értelmezni), akkor látni fogod, hogy ez a ~80 MHUF egy hónapnyi kampmányt jelent.
Ez kampány kb. 3 hónap, tehát kb. 240 MHUF-ot költött csak KariGeri és csak FB hirdetésekre. Ha vesszük még a YouTube-ot és az egyéb felületeket, akkor már 500 millió forintnál járunk. És ez még csak KariGeri kampánya. Igaz, ő tolta legjobban az netes reklámokat, de ne túlbecslés, ha az összes többi O1G koalíciós párt kiadását ezzel egyenlő összegre becsüljük. Hiszen vannak a nem internetes megjelenéseknek, utazásoknak is költségei.
Így is kijön az 1 milliárd. Pedig nagyvonalúan csak a kapmány 3 hónapjával számoltam, elengedve azt, hogy KariGeri egymaga 1 milliárd felett költött a 99MM-mel a FB-on.
"Amúgy meg, az hogy felhívom a figyelmed arra, hogy hazudsz adatokról, az érv."
Látod, ezért nem értjük meg egymást. Szerinted, ha valami benyögsz mindenféle forrás, hivatkozás és ok-okozati összefüggés nélkül, az szerinted érv.
Pedig ez csak annak a bizonyítéka, hogy semmi érved nincs.
"akkor fognak gerinctelennek nevezni, ha valóban hazudnék"
Ezt bizonyítottam, túl léphetünk rajta.
"KariGerinél ez kicsit nehéz, mert három hirdetői acc is tartozik hozzá, de csak a 99-essel költött 1 milliárd felett."
Szintén hazugság.
A 99 mozgalom 0 forintot költött a Fb-on.
Mindenki meg tudja nézni:
Karácsony költött 80 milliót 3 hónap alatt.
"Ha megnézes a naptárat (és tudod is értelmezni), akkor látni fogod, hogy ez a ~80 MHUF egy hónapnyi kampmányt jelent."
A matematika jelen állása szerint, ha 3 hónapból kivonsz 1-et, akkor 2-t kapsz.
Vagyis nem, ebből nem következik sehol se a kampány.
"Ez kampány kb. 3 hónap, tehát kb. 240 MHUF-ot költött csak KariGeri és csak FB hirdetésekre"
Ez a következő hazugság, sosem volt 3 hónap, és nem is egyenletesen költöttek.
Továbbá azért sem igaz, amit mondasz, mivel a kampányidőszak szeptember után kezdődött és előtte nem volt egyáltalán.
"Ha vesszük még a YouTube-ot és az egyéb felületeket, akkor már 500 millió forintnál járunk."
Ja, ha vesszük még amit mellé álmodtál, akkor meg már 15 milliárd. :DDD
Ezt a hülyét... :DD
"Pedig nagyvonalúan csak a kapmány 3 hónapjával számoltam"
Ja, egy 3 hetes kampányt felszoroztál 3 hónapra, mert csak. :DDD
Szeptember elején még a jelöltek kiléte sem volt egyértelmű.
"KariGeri egymaga 1 milliárd felett költött a 99MM-mel a FB-on"
Ja, csak a valóság cáfol téged. :DDD
"Szerinted, ha valami benyögsz mindenféle forrás, hivatkozás és ok-okozati összefüggés nélkül, az szerinted érv."
Én linkeltem forrást veled ellentétben. :)
Szépen bárki lekérheti a fb költéseket, 0 forintot költött a 99 mozgalom, és még kitaláltad, hogy 10 hosszabb volt a kampány úgy, hogy még szeptember sem lehetett tudni a jelöltekről. :DDD
Szánalmas..
#17!
Gelygő, te vagy az?
Ugyanis nem kicsit gyanús, hogy az elővalasztás alatt is hivatkozott általad megjelölt oldalról szedtem az adatokat és ma is.
És milyen meglepő, hogy amint eltűntek onnan a kellemetlen számok, már is ismered azokat.
Amikor írtam az előző kommentemet, akkor még elérhetőek voltak ezek az információk.
Most már a múltat ismét eltöröltétek. Nyoma sincs a 99 mozgalomnak, a Párbeszédnek.
Ma delben még a kereső Kará-ra felhozta a teljes nevet és a három (vagy négy?) opciót. (A lenti linken szerepel még a Mindenki Budapestért Egyesület is.)
Érdekes módon, amikor az előválasztással kapcsolatban írtam a költéseket, akkor egyszer jöttél elő, hogy hazudok, hanem lapítottál, mint szar a gazban. Most érdekes módon el lettek tűntetve a nyomok és már nagyra is nyitod a pofádat.
Nagyon furcsa, hogy most találtad meg azt az oldalt, amit mindenki ismer, akit érdekel a téma. Tehát nagyon is valószínű, hogy te is ismered, vagyis tudod, hogy mi az igazság. Azaz hazudsz, ha a hamisítás után közlöd, hogy csak a mostani számok
léteznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!