A jelenlegi oktatási elavult, rosszul működik, rossz a tanároknak,diákoknak is.
2021. dec. 1. 11:21
2/16 anonim válasza:
15000 tanár az összes tanár 10%-a. 90% már be van oltva, a maradéknak még van rá két hete.
Ebből 3000, azaz kb. 2% mondta azt, hogy semmiképp nem kérnek oltást - aztán majd kiderül, hogy a végén közülük 2000 vagy 2500-ről derül ki, hogy csak nagyszájú :)
Szépen taka lesz az oltatlanoknak itt is, ahogy az eügyben és minden működik tovább nélkülük. 1%-nyi szellemi sérült kiesése semmilyen szakmát nem állítana fejre.
2021. dec. 1. 11:26
3/16 anonim válasza:
A politikusok szerint ők meghalnak :(
2021. dec. 1. 11:28
4/16 anonim válasza:
Jobb, ha most dől össze míg van idő kijavítani, mint 10 éven belül, ha a 25%-uk nyugdíjba megy és nem lesz utánpótlás. Végre észbe kapnak, hogy tenni is kéne valamit a tanárokért
2021. dec. 1. 11:31
5/16 anonim válasza:
2
Van rá két hetük.
Ez mit jelent? Utána meghalnak? Iidóta fideszes!
2021. dec. 1. 11:33
6/16 anonim válasza:
#5 nem én írtam, de azt jelenti, hogy december 15.-ig van idejük beadatni az első oltást. Utána teszik őket fizetésnélküli szabadságra.
2021. dec. 1. 11:37
7/16 anonim válasza:
Megőrült Orbán, és nem tudja a helyzetet kezelni. Most megy a fenyegetőzés, aztán majd két hét múlva kapkodhat. De legalább most így választások előtt mindenki számára egyértelmű lesz, hogy mennyire leamortizálta a közoktatást.
2021. dec. 1. 12:20
8/16 anonim válasza:
Annak a pár %-nak a kiesése kevés helyen fog gondot okozni.
Amúgy a dolog másik oldala: nem elég oltásellenesnek lenni, meg is kell tudni élni állásvesztés után. Úgyhogy szerintem még az oltásellenesek közül is sokan beadják a derekukat.
2021. dec. 1. 12:28
9/16 anonim válasza:
Mert nekik is kötelező az oltás?
2021. dec. 1. 12:36
10/16 anonim válasza:
Ausztriában mindenkinek kötelező lesz és Németország is tervezi a dolgot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!