Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor homofób? 🏳️‍🌈

Orbán Viktor homofób? 🏳️‍🌈

Figyelt kérdés

2021. nov. 30. 18:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem meg kannibálok nem illenek az óvodába, az ellen miért nincs népszavazás? Tőlük nem kell megvédeni a gyerekeket?

2021. dec. 1. 23:32
 12/16 anonim ***** válasza:
56%
Attól függ, merről fúj a szél.
2021. dec. 2. 11:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Én nem ítélem el a melegeket,de az óvodások és a kis iskolások még gyerekek,hadd éljék még meg ezt a gyerekkort,nem kell még ebben az időben pont a pedagógusoknak vagy bárkinek a tanításnapon belül elmagyarázni,hogy mi is ez. Ha megkérdezné mégis a gyerek,hogy netalán két azonos nemű ember miért csókolózik akkor szerintem a szülő dolga ez,hogy elmondja,hogy ez most hogy van. A gyerekek még gyerekek,had éljék még ezt a "zéro probléma" kort. Majd később amikor elkezdenek "érni" akkor lehetne erről beszélgetni
2021. dec. 3. 22:05
 14/16 anonim válasza:
74%
Simán politikai haszonszerző, aki úgy akar ismét kormányon maradni, hogy nem programot ad, hanem gyűlöletet szít, ellenségképet kreál és harcol több általa kitalált ellenséggel. Egy igazi pszichiátriai eset.
2021. dec. 3. 22:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem az. Homofób törvény csak most lett meghozva, ha homofób lenne már rég meghozta volna, ez csak politikai haszonszerzés.
2022. jan. 5. 16:36
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

Nem.

Úgy látom, ott próbálnak meg rajta fogást találni, ahol csak lehet. Gondolom már fingania sem szabad mert még ezért is gyűlölnék.

2023. júl. 24. 01:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!