Orbán Viktor homofób? 🏳️🌈
Figyelt kérdés
2021. nov. 30. 18:30
11/16 anonim válasza:
Szerintem meg kannibálok nem illenek az óvodába, az ellen miért nincs népszavazás? Tőlük nem kell megvédeni a gyerekeket?
13/16 anonim válasza:
Én nem ítélem el a melegeket,de az óvodások és a kis iskolások még gyerekek,hadd éljék még meg ezt a gyerekkort,nem kell még ebben az időben pont a pedagógusoknak vagy bárkinek a tanításnapon belül elmagyarázni,hogy mi is ez. Ha megkérdezné mégis a gyerek,hogy netalán két azonos nemű ember miért csókolózik akkor szerintem a szülő dolga ez,hogy elmondja,hogy ez most hogy van. A gyerekek még gyerekek,had éljék még ezt a "zéro probléma" kort. Majd később amikor elkezdenek "érni" akkor lehetne erről beszélgetni
14/16 anonim válasza:
Simán politikai haszonszerző, aki úgy akar ismét kormányon maradni, hogy nem programot ad, hanem gyűlöletet szít, ellenségképet kreál és harcol több általa kitalált ellenséggel. Egy igazi pszichiátriai eset.
15/16 anonim válasza:
Nem az. Homofób törvény csak most lett meghozva, ha homofób lenne már rég meghozta volna, ez csak politikai haszonszerzés.
16/16 anonim válasza:
Nem.
Úgy látom, ott próbálnak meg rajta fogást találni, ahol csak lehet. Gondolom már fingania sem szabad mert még ezért is gyűlölnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!