A lenti cikk és videó alapján kedves baloldali/ Karácsony szavazók nem gondoljátok, hogy Karácsonynak inkább le kellene mondania...? Bár lehet, hogy hamarosan gyanúsított lesz!
2021. nov. 30. 10:55
1/8 anonim válasza:
monnnyon le! ide ja a krúmplimat!
2/8 A kérdező kommentje:
Konkrétan korrupció, ami elhangzik a felvételen, Berki Zsolt pedig Karácsony közvetlen embere.... "biztos nem" tud a főpolgármester úr az egészről...🤔🤔🤫
2021. nov. 30. 11:07
3/8 anonim válasza:
Ha korrupció akkor lehet szépen feljelentést tenni a bíróságon. De úgyse lesz feljelentés, teljesen egyértelmű, hogy valami megvágott hülyeség a hangfelvétel, bíróságon pedig a vágatlant kellene bemutatni.
4/8 anonim válasza:
Már tudom, hogy miért drágul a krumpli. Miattatok lett hiánycikk. Köszönjük, Fidesz.
5/8 anonim válasza:
Kérdező, szerintem, nálad már 200 évi, óránkénti megkorbácsolásos gályarabságra ítélt, nem hogy gyanúsított.
Ha pereket indít, akkor legalább megkeresheti az előválasztási kampányára költött pénzt.
6/8 anonim válasza:
Nem. Viszont úgy gondolom, hogy az origo szerkesztőjének, és azoknak, akik közpénzzel tömik, le kellene mondania.
7/8 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk tőletek- ballibernyákoktól mást nem vártam.
De akkor ne gyertek állandóan azzal, hogy a Fidesz szétlopta, stb.....🖕
2021. nov. 30. 13:51
8/8 anonim válasza:
Te miért nem dolgozol munkaidőben kérdező? Vagy neked ez a munkád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!