A DK-s szavazók a Facebookon folyamatosan őrjöngenek és arra kérik Gyurcsányt hogy takarítsa el ezt a Márki-Zayt. Hogyan lesz így összefogás?
Figyelt kérdés
2021. nov. 30. 10:05
11/24 anonim válasza:
8# Pontosan. Leírtad amit akartam. :D
Még annyit hozzátennék hogy a többi párt szavazata is kell sok mindenhez, ezt hívják demokráciának. (Tudom a fidesznél ez a fogalom ismeretlen, de egy demokráciában a kormánypárt az ellenzékkel EGYÜTT kormányoz.)
12/24 anonim válasza:
11: ez igaz, ha a választók nem 2/3-al favorizálnak egy pártot. De nagyon erősen 3x is 2/3-ot adtak a Fidesznek, így nem szükséges a kormányzásba bevonni az ellenzék egyik pártjának képviselőjét sem.
13/24 anonim válasza:
Ebben az esetben igazad van. Csak a magyar választási törvényt aljas mód átírták hogy a fidesznek kedvezzen, így lehet 48%-al, kétharmadot kapni. (Persze ebben benne volt az ellenzék balf@szsága és önzése is.)
14/24 anonim válasza:
13: jövőre ott az alkalom, 132-nél több "összefogásos" képviselő győzelme nektek hoz 2/3-ot.
15/24 anonim válasza:
Ne legyen az ellenzéknek kétharmada. Szerintem egyik kormánynak sem szabadna tejhatalmat kapnia, mert meglesz az eredménye. Egy sima kormányváltásnak örülnék.
17/24 anonim válasza:
#8, és ki a f@szt érdekel, hogy 4 évvel a választás előtt a választók hova fordulnak? Még engem sem, nemhogy egy pártvezetőt!
18/24 anonim válasza:
Nem csak a szavazók, hanem a többi párt is ellenük fordulna. Ha pedig nincs megegyezés és nem tudnak kormányt alakítani, akkor jöhetnek az előrehozott választások, ahol garantáltan leszerepelnének.
19/24 anonim válasza:
Már szükségesnek látta formázni a hívei gondolatait: [link]
20/24 anonim válasza:
#18, többi párt?
A Jobbiknak maradt még pár szavazója, a Momentumnak is, de egyenként korántsem biztos, hogy bejutnának.
Ha DK érdekkörében lesz 100 szavazat, akkor tudnak kormányozni, annak első lépése a miniszterelnök megválasztása.
2022 április-május táján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!