Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz nyíltan sértegeti...

A fidesz nyíltan sértegeti Karácsony Gergelyt, akit balféknek nevez. Ez mennyire fér bele az európai politikába? Persze a hívei tapsolnak hozzá.

Figyelt kérdés
Tegyük hozzá, náluk rendszeres a gúnyolódás máson, másokon is (libsi, libernyák, fletó, karigeri, stb.).
2021. nov. 29. 17:49
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
#19 Rendben, a lúzer legfeljebb degradáló, de nem sértő. Emberek magukra is mondják néha. Melyik vezető politikus is pofozta fel, vagy nevezte tömeggyilkosnak "egy ország miniszterelnökét"? Felségsértés, karóba vele!
2021. nov. 29. 19:44
 22/31 A kérdező kommentje:
#20 Gazdái legfeljebb neked, és a haverjaidnak vannak, meg esetleg pártfogói, nevelőtisztjei...
2021. nov. 29. 19:45
 23/31 anonim ***** válasza:
Semmivel sem vagy jobb, mint a fideszes kiskatonák, csak mert a másik oldalon csinálod ugyanazt. Egy bólogató gondolkodásra képtelen engedelmes kutyus vagy, semmi több. A fideszes és ellenzéki tábor közül egyik se jobb a másiknál.
2021. nov. 29. 19:50
 24/31 anonim ***** válasza:

"Rendben, a lúzer legfeljebb degradáló, de nem sértő. Emberek magukra is mondják néha."

Hátte tényleg hülye vagy. :D Mert amúgy akit ledegradálnak, azt véletlenül sem sértik meg, ugye? Az emberek azt is mondják magukra néha, hogy "Úristen, te balfasz vagyok!!!". Most akkor?

2021. nov. 29. 20:03
 25/31 A kérdező kommentje:

#23 Értelek, de ezt kifejtenéd bővebben is? Csak mert indoklás nélkül nem ér semmit. Én nem sértegetek senkit a másik oldalon, ha nem tűnt volna még fel, csak nem tekintem egyenrangúnak a két oldalon elhangzott beszólásokat, le is írtam, miért.

#24 Csak simán degradálnak, nem ledegradálnak. Nyilván rosszul esik, ha van benne igazság, de ha nincs, elengedem a fülem mellett. Mintha azt mondanák, hogy dagadt vagyok, pedig épp ellenkezőleg. Ellenben magamra mondhatom, hogy pl. barom, másra nyíltan nem szoktam, legfeljebb viccből (tenném, ha lenne kinek). Orbán egyébként szerintem sem lúzer, ha ez megnyugtat, attól még tudnék rá más jelzőket. Nem nagyon szeretnék erről hosszasan vitázni.

2021. nov. 29. 20:14
 26/31 anonim ***** válasza:

Ez Mo.-n sajna elfogadott, hisz nézd meg, a társadalom sem küllönb, megtanulta ezt a stílust Viktortától...

Más fejlett, civilizált társadalomban ilyenbe nem mennek bele.

2021. nov. 29. 20:15
 27/31 anonim ***** válasza:
De az a probléma, hogy nem tudtad megindokolni, miért nem tekinted egyenrangúnak. Először azzal erölködtél, hogy a balfék trágár, de amúgy a lúzer, meg a többi nem. Aztán a dolog sértő mivoltára próbáltad helyezni a dolgot, hogy a balfék az sértő, de amúgy a lúzer az nem, mert az csak "degradáló", és majd pont ez a balfék jelző az, amivel a korábbinál még lejebb süllyedtek?
2021. nov. 29. 20:28
 28/31 A kérdező kommentje:
Úgy látom, elbeszélünk egymás mellett, ennek nincs értelme.
2021. nov. 29. 20:50
 29/31 anonim ***** válasza:
Ahogy érzed.
2021. nov. 29. 21:00
 30/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2021. nov. 29. 21:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!