A fidesz nyíltan sértegeti Karácsony Gergelyt, akit balféknek nevez. Ez mennyire fér bele az európai politikába? Persze a hívei tapsolnak hozzá.
"Rendben, a lúzer legfeljebb degradáló, de nem sértő. Emberek magukra is mondják néha."
Hátte tényleg hülye vagy. :D Mert amúgy akit ledegradálnak, azt véletlenül sem sértik meg, ugye? Az emberek azt is mondják magukra néha, hogy "Úristen, te balfasz vagyok!!!". Most akkor?
#23 Értelek, de ezt kifejtenéd bővebben is? Csak mert indoklás nélkül nem ér semmit. Én nem sértegetek senkit a másik oldalon, ha nem tűnt volna még fel, csak nem tekintem egyenrangúnak a két oldalon elhangzott beszólásokat, le is írtam, miért.
#24 Csak simán degradálnak, nem ledegradálnak. Nyilván rosszul esik, ha van benne igazság, de ha nincs, elengedem a fülem mellett. Mintha azt mondanák, hogy dagadt vagyok, pedig épp ellenkezőleg. Ellenben magamra mondhatom, hogy pl. barom, másra nyíltan nem szoktam, legfeljebb viccből (tenném, ha lenne kinek). Orbán egyébként szerintem sem lúzer, ha ez megnyugtat, attól még tudnék rá más jelzőket. Nem nagyon szeretnék erről hosszasan vitázni.
Ez Mo.-n sajna elfogadott, hisz nézd meg, a társadalom sem küllönb, megtanulta ezt a stílust Viktortától...
Más fejlett, civilizált társadalomban ilyenbe nem mennek bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!