A fidesz nyíltan sértegeti Karácsony Gergelyt, akit balféknek nevez. Ez mennyire fér bele az európai politikába? Persze a hívei tapsolnak hozzá.
Figyelt kérdés
Tegyük hozzá, náluk rendszeres a gúnyolódás máson, másokon is (libsi, libernyák, fletó, karigeri, stb.).2021. nov. 29. 17:49
1/31 anonim válasza:
Nyilván nem szabad sértegetni senkit, Gergelyt sem.
Ez mindenképp negatívum a Fidesznek.
Őket nem sértegetni senki nekik miért kell ezt csinálni?
2/31 anonim válasza:
Igen nem kellene gúnyolódni, de ilyen emberek is vannak sajnos.
4/31 anonim válasza:
A narancs hívei nem éppen az eszükről híresek :)))
5/31 anonim válasza:
A jobb fék nem lehet, mivel baloldali beállítottságú.😉
6/31 anonim válasza:
A diktátorozás, lúzerezés, viktóriózás, óegygézés mennyire fér bele?
7/31 A kérdező kommentje:
#6 A diktátorozásról lehet vitatkozni, de ez max. tévedés, nem sértés, nem is trágár. A viktórió nagyon marginális lehet, én még nem hallottam, az óegygé határeset, de az is csak 1-2 évig volt divat. Viszont baloldali politikus ilyet szerintem sosem említett, írt le, vagy osztott meg.
2021. nov. 29. 18:12
8/31 anonim válasza:
Az miért baj,ha nevén nevezik egyszerűen a dolgokat.
Azt ne mondjátok most ,hogy hazudnak.
9/31 anonim válasza:
Bangóné patkányozása a Fidesz szavazókra gondolom nem verte ki a biztosítékot.
10/31 anonim válasza:
Magától értetődően nem fér bele az európai politikába, de sajnos van rá igény, elvégre a híveik is ugyanezen az óvodás értelmi szinten vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!