Egészséges életmóddal a járvány ellen?
Az immunrendszer többet ér, mint bármilyen oltás. Aki fél a koronanáthától, az a következőket tegye:
Fogyasszunk minél több C- és D-vitamint!
Töltsünk minél több időt a friss levegőn!
Ahol csak lehet, kerüljük a maszkviselést! A maszk megfoszt a friss levegőtől, ráadásul aki már covidos, annál a tüneteket is súlyosbítja, mert a lefolyás erősen függ a belélegzett levegő minőségétől.
MARCIKÁM!
Micsoda példás viselkedés ez egy oltásfanatikustól.
Szép példánya vagy te is a fajtádnak...kár hogy nem mutogatnak a városok főterén!
2-esnek igaza van.
Bár ezeket a vitaminokat folyamatosan érdemes szedni...
Én szeptember vége fele voltam 1 hétig szüttyös, ebből 3 nap volt rosszabb, de nem döntött ágynak, ugyanúgy dolgoztam. Évi egyszer szoktam ennyire beteg lenni, nagyon max kétszer. Én mondjuk figyelek a kajára is és mozgok heti 3x-4x. Kajánál kerülni érdemes a cukorfogyasztást, az egyszerű ch-kat, (fehérliszt, gyorskaják stb...) legalább influenza szezonban kellene erre figyelni. Jó egészséget!
tegnap 10:21
Mi a probléma? Nem bízol az immunrendszeredben? :D
Igaza van a fizikusnak sok vitamin D és C, cink, mozgás, normális etrend
A vakcina csak a milliárdosoknak a biznisz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!