Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egészséges életmóddal a...

Egészséges életmóddal a járvány ellen?

Figyelt kérdés
Jóformán fel sem merül, valódi megelőzés szinte szó nem esik. Csak a riogatás és félelemkeltés. Tiltás, korlátozás, kapargatás gépek, vegyszerek, szurkálás.

2021. nov. 28. 21:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
42%

Az immunrendszer többet ér, mint bármilyen oltás. Aki fél a koronanáthától, az a következőket tegye:

Fogyasszunk minél több C- és D-vitamint!

Töltsünk minél több időt a friss levegőn!

Ahol csak lehet, kerüljük a maszkviselést! A maszk megfoszt a friss levegőtől, ráadásul aki már covidos, annál a tüneteket is súlyosbítja, mert a lefolyás erősen függ a belélegzett levegő minőségétől.

2021. nov. 29. 08:08
 22/26 anonim ***** válasza:

MARCIKÁM!

Micsoda példás viselkedés ez egy oltásfanatikustól.

Szép példánya vagy te is a fajtádnak...kár hogy nem mutogatnak a városok főterén!

2021. nov. 29. 10:21
 23/26 anonim ***** válasza:
67%
Még csak most jöttél rá? Régen amikor influenza járvány volt minden celeborvos arról beszélt, hogy együnk sok vitamint, legyünk friss levegőn, mozogjunk stb. Most meg ne csináljuk ezeket, hanem oltakozzunk. És még mindíg nem esett le a többségnek, hogy miről is szól ez az egész.
2021. nov. 29. 10:48
 24/26 anonim válasza:

2-esnek igaza van.

Bár ezeket a vitaminokat folyamatosan érdemes szedni...

Én szeptember vége fele voltam 1 hétig szüttyös, ebből 3 nap volt rosszabb, de nem döntött ágynak, ugyanúgy dolgoztam. Évi egyszer szoktam ennyire beteg lenni, nagyon max kétszer. Én mondjuk figyelek a kajára is és mozgok heti 3x-4x. Kajánál kerülni érdemes a cukorfogyasztást, az egyszerű ch-kat, (fehérliszt, gyorskaják stb...) legalább influenza szezonban kellene erre figyelni. Jó egészséget!

2021. nov. 30. 04:09
 25/26 molnarmarcell21 ***** válasza:

tegnap 10:21

Mi a probléma? Nem bízol az immunrendszeredben? :D

2021. nov. 30. 06:11
 26/26 anonim ***** válasza:
10%

Igaza van a fizikusnak sok vitamin D és C, cink, mozgás, normális etrend

A vakcina csak a milliárdosoknak a biznisz

2021. dec. 1. 00:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!