Jön az omikron mutáns, mikor várhatóak végre az erősebb szoigorítások (kijárási tilalom, iskolazár, kötelező maszk köztereken, nem létfontosságú üzletek bezárása, szilveszteri kijárási tilalom)?
Figyelt kérdés
2021. nov. 28. 14:33
31/37 anonim válasza:
Jézusom, Kérdező, tényleg elég szánalmas életed lehet.
32/37 anonim válasza:
31
Miért van "szánalmas élete"?
Szerintem te vagy hipnotizálva.
33/37 anonim válasza:
Én, miért? Nem én kívánok egy teljes társadalommal kiszúrni csak azért, mert ha az én életem eseménytelen, és akkor másé is legyen az :)
34/37 everlight válasza:
30.Más betegségek is vannak.
35/37 anonim válasza:
Ez kiszúrás volna a társadalommal?!
Szeintem pont, hogy nem. De ismerem a tieid kusza, felületes gondolatait. Fölös erről tovább írnunk. 31
36/37 anonim válasza:
Kusza és felületes? De jó, új dolgokat tudok meg saját magamról :) de látom te kinyilatkoztattál, úgyhogy nem is érdemes tovább beszélni róla :) te vagy itt a legfőbb autoritás
37/37 anonim válasza:
Index cikk cim: Félelmetes ütemben terjed az omikron variáns. A WHO közölte hány halálesetet okozott.
A szövegben a válasz: egyet sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!