Jön az omikron mutáns, mikor várhatóak végre az erősebb szoigorítások (kijárási tilalom, iskolazár, kötelező maszk köztereken, nem létfontosságú üzletek bezárása, szilveszteri kijárási tilalom)?
Figyelt kérdés
2021. nov. 28. 14:33
21/37 anonim válasza:
Miutén kiderült, hogy az omikron mutáns sokkal gyengébb tüneteket okoz, miért is kell miatta szigorúbb korlátozás? Csak hogy kövessük az eddigi logikátlanságokat?
22/37 anonim válasza:
Így van!Nem kell ennyire fosni úr isten
Mindig van valami amitől rettegni kell :D
Ti már függők vagytok basszus
Mikor a H1N1 volt meg 3 éve a sertes influenza amit sikeresen benyeltem és nagyon megviselt pedig én aztán szívós vagyok,akkor miért nem zártunk be mindenkit?XD
Ez nem megoldás
23/37 anonim válasza:
22: Meg régen, ha valakiknek elhunyt valakijük az influenzajárványban, akkor miért nem hallottuk soha hőzöngeni őket, hogy mi a fenének nem zárt be meg le mindent a kormány?
24/37 anonim válasza:
Igen igen akkor nem volt hisztike
Most már divat lett a bezárás meg a karantén és a teszt :D
25/37 everlight válasza:
Mivel több ezer rendőr hagyta el a pályát a közterületi maszkviselést nem lenne aki ellenőrizze.Kérdező,miért akarsz semmit érő korlátozásokat?
26/37 anonim válasza:
08:36-os, mert annyira eseménytelen az élete, hogy így legalább történne valami, és előadhatná a felelős otthon döglő honpolgárt :))
27/37 A kérdező kommentje:
Remélem lesz
Legalább nyugis szilveszterem lenne és nyugodtan tv-zhetnék
2021. dec. 1. 18:09
28/37 anonim válasza:
27: Mert ha minden így marad, mint most, akkor ki akadályoz meg benne?
29/37 everlight válasza:
26.Akkor minden rab felelős hazafi:)
30/37 anonim válasza:
Nem tom, de ismeretségi körben a covidosztályos orvosok nagyfokú leterheltségéről hallottam, és hogy idézem:"egyik után jön a másik".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!