Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy most már a Télapó is meleg kell legyen?

Figyelt kérdés

Továbbra sincs LMBTQ propaganda?

https://www.youtube.com/watch?v=nDLumk_rQQw&t=1s&ab_channel=..

2021. nov. 28. 10:28
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
52%

Miután visítozva hurcolod körbe a video linkjét mint a véres kardot, megnéztem hogy mégis mitől kapkodod a levegőt.

Ha te nem csinálsz itt propagandát, tuti soha nem kerestem volna rá, mert nem érdekel, hogy a norvég, vagy a brit, vagy az amerikai posta milyen reklámfilmet nyomat.

Rémesen untam. Ez egy közel 4 perces video hajléktalan magyar alkesz kinézetű mikulással

2021. nov. 29. 07:03
 32/41 anonim ***** válasza:
60%
Ha Szájer József játszotta volna a télapót, hitelesebb lenne a reklám. Tud ereszen csúszni, szakállas, homoszexuális 🙄
2021. nov. 29. 13:04
 33/41 A kérdező kommentje:

31: ezt már beírtad más kérdés alá is. Nem is egyszer. És akkor én foglalkozom vele? :)

Ugyanazt az LMBT kamut tolod, amit a kormányról is hazudoztok, hogy senki nem hallana rólatok, ha Orbán nem nyomná a propagandát.

Aha, nyilván a meleg Supermanből, a norvég b*zi Mikulásból meg a minden hollywoodi filmbe kötelező egy melegből abszolút ez látszik.

2021. nov. 29. 13:42
 34/41 anonim ***** válasza:
68%

Ugyanilyen kretén kérdéshez írtam, mert ott is egy gyengeelméjű kérdező miatt jött fel a téma.

És igen, ha Orbán nem tolná szakmányban, hogy kit kell gyűlölni, a sok birkának magától eszébe sem jutna. Mert a mostani "bűnbakok" nem most teremtődtek, csak most kezdtek el mutogatni rájuk.

És ha már szóbahoztad. Egy olyan állami vezető, aki az emberek legalja ösztöneire játszik és uszít az egy szemétláda. Amelyik meg az embereivel végezteti el a piszkos munkát az meg ráadásul egy gyáva sszar is.

2021. nov. 29. 15:01
 35/41 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem az LMBTQ propagandát gyártók, a woke culture élharcosai és minden egyéb jóemberkedő mozgalom a szemétláda, nem vagyunk egyformák 🤷
2021. nov. 29. 15:23
 36/41 anonim ***** válasza:
21%
A télapó identitásától függetlenül Orbánra voksolok jövőre.
2021. nov. 29. 21:07
 37/41 Alex Fly ***** válasza:
83%

Miért kellene, hogy meleg legyen? És miért ne lehetne meleg?

Nem tök mindegy?

2021. dec. 4. 17:35
 38/41 anonim ***** válasza:
44%
A Mikulás nem bu*i. Ez csak egy öreg bu*i télapó ruhában a reklámban.
2021. dec. 4. 17:57
 39/41 anonim ***** válasza:
56%
Nem. Nem kell, hogy a télapó meleg legyen.Svédországban egy ilyen film teljesen normális, senkit nem foglalkoztat az, amit a kérdezö magyar aggyal gondol. Az ott élö embereknek az a fontos, hogy 2 ember a szeretet ünnepén szereti egymást.
2021. dec. 12. 14:00
 40/41 anonim ***** válasza:

Miután olasz püspökök azt mondják a gyerekeknek, hogy a mikulás nem létezik, akár meleg is lehet.

[link]

2021. dec. 12. 14:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!