Mi a véleményetek arról, hogy most már a Télapó is meleg kell legyen?
Továbbra sincs LMBTQ propaganda?
https://www.youtube.com/watch?v=nDLumk_rQQw&t=1s&ab_channel=..
Miután visítozva hurcolod körbe a video linkjét mint a véres kardot, megnéztem hogy mégis mitől kapkodod a levegőt.
Ha te nem csinálsz itt propagandát, tuti soha nem kerestem volna rá, mert nem érdekel, hogy a norvég, vagy a brit, vagy az amerikai posta milyen reklámfilmet nyomat.
Rémesen untam. Ez egy közel 4 perces video hajléktalan magyar alkesz kinézetű mikulással
31: ezt már beírtad más kérdés alá is. Nem is egyszer. És akkor én foglalkozom vele? :)
Ugyanazt az LMBT kamut tolod, amit a kormányról is hazudoztok, hogy senki nem hallana rólatok, ha Orbán nem nyomná a propagandát.
Aha, nyilván a meleg Supermanből, a norvég b*zi Mikulásból meg a minden hollywoodi filmbe kötelező egy melegből abszolút ez látszik.
Ugyanilyen kretén kérdéshez írtam, mert ott is egy gyengeelméjű kérdező miatt jött fel a téma.
És igen, ha Orbán nem tolná szakmányban, hogy kit kell gyűlölni, a sok birkának magától eszébe sem jutna. Mert a mostani "bűnbakok" nem most teremtődtek, csak most kezdtek el mutogatni rájuk.
És ha már szóbahoztad. Egy olyan állami vezető, aki az emberek legalja ösztöneire játszik és uszít az egy szemétláda. Amelyik meg az embereivel végezteti el a piszkos munkát az meg ráadásul egy gyáva sszar is.
Miért kellene, hogy meleg legyen? És miért ne lehetne meleg?
Nem tök mindegy?
Miután olasz püspökök azt mondják a gyerekeknek, hogy a mikulás nem létezik, akár meleg is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!