Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem érzed a kötelező oltás...

Nem érzed a kötelező oltás kapcsán, hogy nem kellene most szívességet tenni a politikusoknak?

Figyelt kérdés
A politikusok oldaltól függetlenül elég rosszul bántak a közvagyonnal és a néppel. Elherdáltak mindent, eladtak a fejünk fölül még az ezüstöt is miközben gigantikus államadósság van már rajtunk, amit nem ők fognak visszafizetni. Most pedig ezzel az oltással zsarolnak, hogy nekik jó legyen. Nem érzed, hogy most nem kellene benyomni magunkba ezt a ki tudja mire jó kísérleti génterápiás vackot?

2021. nov. 26. 11:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Miert nem az orvosokra, szakemberekre figyeltek orvosi kérdésekben?

Bologattok mint a kiskutyák.

Amikor az összes szakember rég kérte, hogy hordjal maszkot, hozzak vissza a kötelező maszk viselést, a politikusok szerint viszont nem kellett, akkor bezzeg a politikusokra hallgatott mindenki és nem hordta.

Akkor talán nem hazudtak?

Ha annyira nem bízol bennük, hogy nem veszed fel az oltást, mert ők mondják, akkor hogyhogy nem kaptál fel húsz maszkot, amikor azt mondták hogy nem kell? Akkor biztal? Hogy is van ez?

El lehet ezen is gondolkodni..

Álszent ostoba egy népség vagytok. Tisztelet a kivételnek.

2021. nov. 29. 00:02
 12/13 anonim ***** válasza:
93%

Akkor ne kerüljetek kórházba, és akkor végre az én műtétemet se halasztgatják. Ennyi volna az egész. 🤣

Tudom, tudom oltottak is vannak, sőt, biztos hogy mind az, mi?

Ilyet én is tudok: szerintem az emberek egy részének szőrös a segge, sőt tuti hogy mindegyiknek az!

2021. nov. 29. 00:13
 13/13 anonim ***** válasza:
29%
Komolyan azt kellene csinálni, hogy az oltatlan covidosoknak van egy darab covid kórház és ha az megtelik várólista.
2021. nov. 30. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!