Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha annyira jól megy a szakmunk...

Ha annyira jól megy a szakmunkások sora, akkor a gyerekeiket miért egyetemre küldik?

Figyelt kérdés

Ezen az oldalon állandóan azt hangoztatják,hogy nem érdemes egyetemre járni, nem érti meg, szakmunkásként többet lehet keresni.

Én viszont azt tapasztalom,hogy a szakmunkások is egyetemre küldik a gyerekeiket.A környéken a szobafestő gyerekei is diplomások és szellemi munkát végeznek.

2021. nov. 26. 10:15
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%

A mernok is tud kulfoldon dolgozni. Van egy magyar ismerosom itt kint amerikaban es kozel 100.000 dollart keres evente mint mernok. En epitoipariban dolgozom mint szakmunkas es meg a 40.000 dollart sem eri el az eves fizetesem.

Az osszes ismerosom aki diplomaval dolgozik itt kint, tobbet keres mint en.

Villanyszerelo nalunk is jol keres de szerintem kinti vegzettseg kell nekik. Irorszagban szerintem nem ugyan azok a szabalyok az elektromos halozattal kapcsolatban mint Magyarorszagon, tehat szerintem nem teljesen legalis igy Irorszagban villanyt szerelni. Ha bejelentett munka akkor a 3000-3500 az brutto, ebbol le kell adozni. Kint alberletet is kell fizetni ami biztos 1000 euro korul mozog ha valami ertelmes lakast akarsz.

2021. dec. 2. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!