Örültök, hogy nem jön több Pfizer vakcina Magyarországra?
A kormány lemondott 19 millió adag, 2022-re és 2023-ra rendelkezésre álló Pfizer-oltóanyagról.
Oroszországban is mi lett a vége a hazai gyártásnak? Az, hogy az emberek bizalmatlanok a saját rezsimjük vakcinájával szemben. Itt is ez lesz.(már persze, ha a kormány marad)
Sokan bizalmatlanok a kínaival kapcsolatban, ha nincs meg a választás lehetősége, akkor lesznek olyanok - szerintem nem is kevesen - akik amúgy hajlandóak lennének oltatni, de azzal ami van nem.
Nem a bizalmatlanság miatt hanem azért mert nem annyira hatékony.
Modernával oltottaknál kb. 8000 AU/ml,
A Pfizer esetében kb. 5600 AU/ml,
Az AstraZenecánál és a Szputnyiknál kb. 1550 AU/ml,
a Sinopharmnál pedig kb. 600 AU/ml ellenanyagot mértek.
Igen
NEM kell nekünk ez a génkoktél.
#26 mi voltunk akik kijelentették, hogy nem jön, vagy a kormány? Szerintem a kormány. Innentől kezdve ne ránk vess követ, amiért a Fidesz összevissza állít mindent, majd pár nappal később az ellenkezőjét.
Fel bezzeg nem vállalta a Csuti törpe reggel, vagy Gulyás Geri a napokban, hogy visszakönyörögték magát az EU-s beszerzésbe. Csak fű alatt jelenik meg róla határozat.
25-ös milyen génkoktél?
Szerintem a gén fogalmával nem vagy tisztában.
#3 a kínai vakcinát fogunk gyártani. Az a minta. Egy kétes hatékonyságú, korszerűtlen oltóanyag.
Ezért vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!