Észrevettétek, hogy az árak nagyon mennek felfelé, erről most tényleg tehet a Fidesz?
#19!
Én egy időben sok dolgot vettem onnan. Most megnéztem egy másik dolgot és az is 16 -> 20 USD változott.
Elég egyértelműen leírtam, hogy nem forintosított árakat hasolítottam össze.
19!
Megnéztem egy másik rendelésemet is. (Szintén USD-ben, ahogy írtam is, tehát teljesen felesleges volt a "Forintban persze más a helyzet." megjegyzésed.) És ennél is hasonló drágulást tapasztaltam.
Mindegyiket nem fogom átnézni, de nemrég rendeltem újra néhány bevált dolgot és meglepett, hogy mennyire felmentek az ottani árak is.
Egy másik kérdésbe én is mondtam már,hogy a ksh-nak nem kell mindent elhinni,mert sok a manipulált adat.
Nah,a fideszes krumplisoktól mit kaptam....hogy hogy képzelem,meg hogy ne hazudozzak....baloldali libsi,meg hasonlóak...😀😀
Úgyhogy ha ilyeneket kapsz,üdv a klubban😀😀
6, KSH?
Én töltök nekik havonta statisztikát, hagyjuk. Felhívnak, hogy inkább nemlegesítsem, emrt rontom az átlagot? (terméshozam)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!