Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Leállhat a BKV/tömegközlekedés...

Leállhat a BKV/tömegközlekedés karácsony költekezései miatt?

Figyelt kérdés
Ilyen még soha sem volt. A mai lapban olvastam [link]

2021. nov. 24. 16:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a fővárosi önkormányzat határozatba hozta, hogy a járműveken bemondják, hogy a kormány fizetési elmaradása miatt hosszútávon járatritkítások lehetnek, a Fidesz egy kicsit beszart, és mégis kifizeti a törvényileg meghatározott pénzt (ha minden igaz).

VASÁRNAP DÉLUTÁN el is küldte a szerződéstervezetet és az aláírásra meg is hívta Palkovics Karácsonyt, MÁSNAP DÉLELŐTTRE.

Tehát eddig azt hazudták, hogy csak Karácsony aláírása hiányzik, közben kiderült, hogy a szerződést sem kapta meg, csak vasárnap délután.

Ez ám a korrektség, ugye? Ki is az alkalmatlan?!

2021. nov. 29. 15:23
 22/26 anonim ***** válasza:
Nagyon jópofa szöveget mondanak be egyébként, "a kormány bliccel..." :-D
2021. nov. 29. 15:25
 23/26 anonim ***** válasza:
78%

#22 nyilván teljesen jogosan, hiszen a kormány a törvényileg előírt támogatását nem volt hajlandó megadni. Legutóbb azt mondták, hogy Karácsony nem írta alá a szerződést, de arról kussoltak, hogy Karácsony meg se kapta a szerződést, nem is hívták, stb.

És az állami támogatás csak annyi, mintha visszaadnák az utasok és a főváros ÁFÁ-ját.

És elég sok téren játssza ezt a Fidesz, miközben Karácsonyt alkalmatlanozzák, pedig ők lehetetlenítik el. Ez lenne a felelős kormányzás?!

2021. nov. 29. 15:32
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jogos, csak pont ma reggel hallottam a buszon, nem tudom, ki találta ki a szöveget, de ügyes. :-)
2021. nov. 29. 17:03
 25/26 anonim ***** válasza:
Mondom én, mit vártatok egy ilyen cikktől.
2021. nov. 29. 21:23
 26/26 anonim ***** válasza:
Sajna én nem hallottam, de érdekelne. Tudtok valami linket küldeni, ahol a bemondott szöveg hallható?
2021. nov. 30. 01:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!