Megjöttek a mai halálozási adatok, meghalt majdnem 200 ember. De hol vannak az oltatlanok?
Végigpörgettem a halálozási listát, 95%-ban 60-70-80-90 éves krónikus vagy többszörösen krónikus alapbeteg az áldozat. Ezek akkor mind oltatlan diszkó huligánok, foci huligánok, kaszinó zsugások lettek volna? Mert ugye, csak focimeccsen, békemeneten és kaszinóban nem terjed a vírus, azok a legbiztonságosabb helyek járvány idején.
Egy valamit tényleg nagyon hiányolok... hol vannak a fiatal oltás ellenesek? Miért hiányoznak teljesen, a halálozási listákról? Mert hogy, a Fidesz szócsövei azt mondták, hogy mindenki meg fog halni aki nem oltatja be magát. Miért nem hullanak már? Pontosan olyan az áldozatok kor és alapbetegség összetétele mint akkor amikor nem volt oltás.. milyen érdekes. Nem?
8-ast megerősíteni tudom.
De csak azért mert engem meg a másik oldal fizet,hogy a saját propagandát nyomassak mindenfajta fórumon, közösségi oldalon.Mi csapatunk is elég népes tábor.
néha egymásnak feszülünk, ilyen kérdések vag facebook posztok alatt a normál ember néha be sem tud kapcsolódni a vitába,mert hiába is ír akármit, azt figyelmen kívül hagyják.
Általában ez úgy működik egy gyűjtőoldalon,Ennek nevezik ahol a fizetett véleményformálók összejönnek, ha van olyan poszt, kérdés, vagy fórumrész, amire rá kell szállni, telefon a többieknek, és máris mindenkinek a sokadik felhasználójáról is megvan szórva a kérdés, olyan válaszokkal amiket elvárnak.
10 éve csinálom, ebből élek.
Csőtészta,csokis keksz nektek!
"Vannak olyanok is, akik az oltás ellenére is bekerülnek a kórházba, de ők általában nem kerülnek intenzív osztályra, és meg is gyógyulnak. Szlávik János elmondta, hogy az intenzív osztályra jellemző, hogy 80-90 százalék az oltatlan betegek aránya, de a fekvőbeteg osztályon ennél árnyaltabb a kép, ide ugyanis azok is bekerülhetnek, akik beoltatták magukat, de mondjuk idős koruknál fogva vagy krónikus betegségeik miatt intézményi ellátásra szorulnak."
14-es!
Sok kamu dolgot olvastam már oltásfanatikusoktól itt, meg privátban is, de te még kamuzni sem tudsz!Nagyon kezdő troll vagy még.
14. vagyok.
2 hete otthon volt, gyenge volt és köhögött. Ma hajnali 1-kor mondta a párjának, hogy nem tud köhögni, ellilult a feje, utána a karjai és megfulladt. Lehet tüdőembólia, bármi. Lényeg, oltatlanul meghalt covidban 45 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!