Mikor értik meg az ellenzékiek végre, hogy nincs diktatúra?
Srácok, ellenzéki vagyok de szánalmas amit sokszor műveltek.
Szó sincs csalásról, vagy diktatúráról..
Egyszerűen a Fidesz egy kiló krumplival nyeri a választásokat, semmi csalás sincs abban, ha lefizetik a szavazókat, ajándékot adnak választások elött.
Az ellenzéki szavazók egyszerűen bsznak elmenni szavazni, ezért nyer a fidesz.
Nem azért mert csalnak, vagy éppen mert diktatúra van.
Így újra fidesz 2/3 lesz emberek, jó lenne végre felébredni mindkét oldalon.
Sosem kaptunk krumplit illetve semmi egyebet… biztos van aki kap egy pár tíz ezer Ft-ét de ahogy mondtad ez nem csalás mert az a csalás mint ami történt Amerikában hogy lehúzott függönyök mellett ment a számlálás valamint halottak is szavaztak…
És nem az hogy nem mennek el hanem ténylegesen ennyien vagytok srácok! Amekkora Orbán utálat van nem hinném hogy az ellenzék nem menne el szavazni…
Illetve sokan megint csak úgy vannak hogy Orbán mintsem Gyurcsány!
De én most ki b*szok mindenkivel mert azért a marks zay-ra szavazok! Sőt szüleimet is meg győzöm! 😂😅 pedig fideszesek vagyunk csak az a baj hogy jelenleg qurva szar minden sem munka sem segély sem semmi! Az árak el vannak szabadulva alig lehet megélni!
Egyrészt ez egy jó lecke lesz Orbánnak meg a bal oldalnak is!
Orbánnak hogy jobb lenne jobban intézkedni
A bal oldalnak meg milyen ha Gyurcsány van a porondon!
Amúgy én tényleg szurkoltam a marky-zay nak mert hitelesnek látszott! Csak az hogy már egybol a választás után esküt tett Gyurcsánynak és ugyan azt a politikát folytassa ami a karácsony meg a többi 12 lovag aki esküdt tett camelot királyának!
Sőt marky qurvára meg tudta volna nyerni ha nem csinálja ezt a be vonulást a Gyurcsánynál!!! Tényleg meg tudta volna nyerni de most ezzel elúszott a lehetőség….
14
Magáncélra! De, ha ezt mutogatod másoknak, pl. a krumpliosztogatóknak, az ellenzék azonnal nyeregben lenne "választási csalás" jogcímen.
Előbb az ellenzéknek kellene kormányképes alternatívát adni globalista maszlag helyett
És akkor majd szavaz az értelmesebbje is a baloldalra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!